10 неща, които никога не трябва да подарявате за рожден ден

3511
10 неща, които никога не трябва да подарявате за рожден ден
Снимка: Iwoman.bg

Даването на подаръци е изкуство, което изисква тънкост и внимание към желанията и интересите на рожденика. Но, уви, не всички подаръци носят радост и удовлетворение. Вместо нежност и наслада, някои подаръци могат да причинят само разочарование и недоумение. За да избегнете това, нека разгледаме списъка с подаръци, които е най-добре да оставите в магазина.

Какви подаръци никога не трябва да давате на рожден ден?

1. Нещо подарено

Да подарите нещо, което вече сте получили и сте решили да се отървете от него е не само неоригинално, но и неуважително към рожденика. Ако нямате нужда от подарък, по-добре го дайте за благотворителност или го предложете на някой ваш близък.

2. Чорапи

Освен ако не става въпрос за чорапи с уникален дизайн или персонализирани подаръци, най-добре е да избягвате тази идея. Чорапите са основен артикул, който всеки човек си купува сам.

Четири невероятни идеи за подарък за родените през юни

3. Спортно оборудване

Подаръци, свързани с фитнес или спорт, могат да се възприемат като намек да се погрижите за тялото си. По-добре е да избягвате такива подаръци, за да не обидите рожденика.

4. Козметика против стареене

Само много близки приятели трябва да получават такива средства, в противен случай това може да се разглежда като намек за промени, свързани с възрастта. Ако не сте сигурни, изберете козметика с натурални съставки и приятен аромат.

5. Козметика от супермаркета

Евтините козметични продукти не са приличен подарък, особено ако се произвеждат масово. По-добре е да изберете качествени продукти от специализирани магазини.

6. Бельо

Този подарък е подходящ само за романтични връзки. В други случаи е по-добре да подарите сертификат за подарък на магазин за бельо.

Кои зодии правят най-добрите подаръци?

7. Любовни романи

Трябва да давате книги само ако са в списъка с желания на рожденика. В противен случай изберете по-общ вариант, който ще се хареса на широк кръг читатели.

8. Сувенири

Подаръци, свързани с пътуване, могат да бъдат далеч от интересите на рожденика, особено ако той не е посещавал мястото, откъдето е този сувенир. Избягвайте подаръци, които след това просто могат да събират прах на рафта.

9. Ръчна изработка

Ръчно изработените предмети могат да бъдат прекрасен подарък, но само ако са качествени и отговарят на вкуса на рожденика. Не искате да подарите нещо странно или неподходящо, което най-вероятно ще се окаже просто магнит за прах.

10. Домашни любимци

Животните са сериозна отговорност, която трябва да поемете сами. Никога не подарявайте животни, дори ако сте сигурни, че рожденикът иска домашен любимец. По-добре е да подарите книга за грижата за животните или да предложите помощ при избора на домашен любимец, ако рожденикът реши да има приятел домашен любимец.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

7 знака, че тя е влюбена в теб

Какво поведение веднага издава ревнивия мъж?

Сиренето в големи количества е вредно за панкреаса

Най-мъдрата японска притча за спомените

Най-силното стихотворение посветено на синовете

Любовен съвет за всяка зодия за 14 май 2024

Таро хороскоп за 14 май 2024

Изследователи дават отговор на въпроса: Можем ли да се научим на търпение

Тези зодии са истински медиуми

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 14 май /валутен калкулатор/

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

7 знака, че тя е влюбена в теб
7 знака, че тя е влюбена в теб

Чудите ли се дали жената в живота ви е наистина влюбена във вас? Разбирането на знаците може да ви помогне да управлявате връзката си с повече яснота...