10 признака, че имате спешна нужда от секс!

13888
10 признака, че имате спешна нужда от секс!
Снимка: iStock/Guliver

Това, което много хора не знаят, е, че сексът е необходим не само за удоволствие, но и за да се отървете от безброй проблеми. Първите признаци, че ви липсва секс - нервност, гняв. Всеки човек е индивидуален и липсата на секс се проявява по различни начини, но има 10 основни причини.

1. Имате лош нрав, който преминава в депресия. За да се отървете от това, има страхотен лек - сексът. По време на секс човек получава психологическо удовлетворение, а тялото произвежда и хормоните на добрия хормон ендорфини. Добрият секс влияе на мозъка, както и на цялостното здраве на тялото.

2. Все още чувствате болка. Първо главата, после корема, гърба и наистина не знаеш каква е причината или може би ти липсва секс? Доказано е, че сексът намалява болковите усещания. Когато сте доволни, тялото ви произвежда окситоцин, който от своя страна предизвиква производството на ендорфини. Тези хормони действат като морфин и облекчават болката. В допълнение, тялото на жената произвежда естроген, който може да намали болката. Въз основа на това може да се заключи, че сексът е чудесен анестетик.

5 причини да правите любов сутрин

Да, със сигурност няма нищо възбуждащо в будилника сутрин, но пък не е причина да не правите любов. Все пак, това подобрява настроениет...

3. Не можете да се отървете от ненужното тегло за дълго време. По време на добър и активен секс можете да се отървете от калории и по този начин да се отървете от ненужните килограми. Количеството загубени калории е сравнимо с 15-минутно бягане, което означава, че ще се отървете от 200 калории в резултат на 30 минути секс. Но да правиш секс е много по-забавно от тичането.

4. Имате слаб имунитет. Сексът е чудесен начин да повишите имунитета си. Несексуалният човек има 30% по-малко антитела, така че той се разболява много по-често.

5. Не харесвате много размера на гърдите си. Може да се изненадате от това, но редовният секс е полезен за гърдите ви. Когато жената е възбудена, има увеличение на кръвообръщението в бюста, така че може да се увеличи с 25%.

6. Имате проблеми с паметта. Още една невероятна, но доказана информация - сексът подобрява паметта и повишава IQ. Всичко благодарение на ускореното кръвообръщение, което позволява на мозъка да получи необходимия кислород.

Предупреждение: Сексът може да бъде смъртоносен

Сексът има много полезни физически и психологически ефекти като понижаване на високото кръвно налягане, подобряване на имунната система...

7. Страдате от безсъние. Когато правите секс, окситоцинът се увеличава в тялото ви, което действа успокояващо, така че ще спите здраво и добре.

8. Кожата е избледняла и грозна. По време на секс човешкото тяло произвежда хормона тестостерон, който има голям ефект върху опорно-двигателната система. Освен това редовният секс има благоприятен ефект върху оформянето на стойката. Ако не искате да спортувате сутрин, започнете да правите секс за 20 минути и гарантирано ще постигнете желания резултат.

9. По лицето се появяват признаци на стареене. Сексът насърчава увеличаването на колагена, което помага за подобряване на състоянието на кожата, тя става гладка и еластична. Друг хормон, прогестерон, помага да се отървете от акне. Редовен секс и на 30 ще изглеждате като 25-годишна.

10. Мислиш, че не изглеждаш много добре. Ако завиждате на млади и дългокраки момичета, които ви гледат от страниците на модни списания, тогава спешно имате нужда от страстен секс. Един любим мъж ще може не само да ви каже, но и да докаже, че сте красива и желана жена.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Какво се случва с тялото ни, когато прегърнем дърво?

Как да заспим ефективно, за да имаме по-дълбок сън през нощта?

Археолози в Хърватия откриха метален шлем на 2500 години в илирийска гробна могила

Навик или нещо друго: Защо някои хора все още гризат ноктите си?

Навик или нещо друго: Защо някои хора все още гризат ноктите си?

Как да отслабнем след поредицата от празници?

Домашно пържено кюфте - лесна рецепта за чевръсти домакини

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 11 май /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 11 май /валутен калкулатор/

5 грешки, които туристите допускат по време на пътуване

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com