10 признака, че мъжът ти не те обича

35996
10 признака, че мъжът ти не те обича
Снимка: https://www.pexels.com/

В живота на жените няма по-горещ въпрос от „Обича ли ме или не?“ Изглежда, че той й подарява цветя, води го на кино, прегръща я нежно и се обади. Но това любов ли е? Заслужава ли си да вярваме на всичко казано, обещано и направено от мъж? Как да разберем, че мъжът не изпитва топли чувства, а преследва само някои конкретни цели?

1. Той се прави на зает

Ако мъжът отказва вашата помощ и внимание за дълъг период от време, позовавайки се на факта, че е катастрофално зает и няма време, най-вероятно не ви обича. Любящият мъж винаги ще намери няколко часа за половинката си.

2. Той ви поставя на второ място

Колкото и да е работохолик, кариерист по душа в компанията, любимата му винаги ще бъде на първо място. Ако това не е така във вашата ситуация, струва си да помислите: той обича ли?

3. Постоянно се заяжда

Отначало не му харесва как и какво готвите, след това започва да ви учи на живот, комуникация с другите. Той не харесва начина, по който се обличате и рисувате, дразни се от работата ви и от лудите ви, според него, приятелки. Звучи познато? Такъв човек, едва ли изпитва истински чувства.

4. Той е по-загрижен за проблемите си

Имате ли любим домашен любимец болен, течащ кран, счупен телефон? Очаквате помощ от любимия човек и в отговор чувате „това не ме касае“, „Направи го сама - и сама го оправи“. Отговорът е очевиден: мъжът просто не ТЕ обича.

5. Не е ревнив

Истински обичащият мъж априори не може да бъде безразличен. Ревността (в рамките на разума) е компонент на любовта. Затова не бива да се доверявате на чувствата на мъж, който абсолютно не се интересува къде сте били снощи и с когото чатите часове на телефона.

6. Продължава да се среща с жени

Сериозно настроеният човек абсолютно не се нуждае от редовни познанства с противоположния пол, освен ако, разбира се, те не са свързани с работа. Влюбеният мъж просто няма да притеснява любимата си с двусмислена кореспонденция в социалните мрежи и редовни срещи със „стари приятели“.

7. Отказва се от интимността

Любящият мъж, колкото и да е уморен, няма да пренебрегне интимността с половинката си. Е, ако, разбира се, няма проблеми с мъжката част. Следователно не бива да вярвате сляпо на мъж, който е готов да споделя легло с вас веднъж или два пъти месечно.

8. Не прави хубави неща

Човек, който изпитва наистина дълбоки чувства, със сигурност ще зарадва предмета на своята любов с приятни малки неща. Те не трябва да бъдат скъпоценни подаръци. Внимание, думи на любов, помощ в домакинската работа, отстъпки. Всички тези неща показват, че мъжът обича. Един безразличен мъж ще смята тези малки удоволствия за глупост.

9. Той не ви слуша

Човек, вдъхновен от любовта, винаги слуша любимата си с искрен интерес. Ще му разкажете за пети път за това, как сте се забавлявали вчера и той ще се преструва, че се интересува. Но мъж, който не обича, по-скоро ще ви прекъсне в средата на изречението и ще подчертае, че вече е уморен от вашите безсмислени и безкрайно повтарящи се истории. Или най-малкото ще смени темата.

10. Той спестява на Теб

Влюбеният мъж, дори да е роден мъж, ще се опита да зарадва любимата си с приятни малки неща. Той няма нищо против да похарчи пари за жена, ако смята, че тази покупка е наистина важна за нея.

За съжаление невинаги сме в състояние веднага да видим истинското лице на мъжа. Затова, мили жени, бъдете внимателни при избора на партньор в живота. Статусът и материалните блага са дребни неща. Истинската любов струва много повече!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Великден 2024 - какво НЕ трябва да се прави

Поздравления за Великден 2024

Най-мощната молитва за Великден, която пази от всяко зло

Стихотворение за Великден

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 5 май /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 5 май /валутен калкулатор/

Пожелания за Великден 2024 - ето кой има имен ден

Какво трябва да се яде първо на Великден и в колко часа се разговява

Как се е празнувал Гергьовден в миналото?

Защо 6-ти май е ден на Българската армия?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com