3-те зодии, които обичат един човек за цял живот

10075
3-те зодии, които обичат един човек за цял живот
Снимка: iStock/Guliver

Има хора, които търсят разнообразието в живота и никога не остават с един и същи човек за дълго време. Има и такива, които си мечтаят само за един партньор, с който да прекарат всички си дни. Ето кои са зодиите, които обичат един човек до края на живота си.

ТЕЛЕЦ: Телците са зодия, която се привързва изключително много към човека до себе си. Те не си падат по безмислените флиртове, които продължават с години наред, не обичат да сменят често партньорите си, а искат да създадат здраво и щастливо семейство. Телците намират своята сродна душа още в средата на 20-те си години. Тогава те разбират, че истинският смисъл на любовта е да я запазиш за цял живот, а не да ѝ се насладиш, да я изхабиш и да продължиш към следващия човек. Вдигат разкошни сватби, имат дечица още преди да навършат 30 и са толкова щастливи, че няма кой да ги убеди, че има нещо по-хубаво от това. Телците ревностно пазят семейното си щастие, правят всичко, за да може човекът до тях да е щастлив и това е правилната формула за семейство и любов, които издържат за цял живот.

Щастливци сте, ако имате връзка с тези 4 зодии

Да намериш своята половинка в любовта понякога е задача с повишена трудност. Има зодии обаче, които са прекрасни във всяко едно отношен...

ВЕЗНИ: Везните никога не са били от зодиите, които са сменяли много партньори в живота си. Ако са имали повече връзки, всички те са били за по няколко години и никога не са искали да имат много партньори, за да повдигнат самочувствието си или да са в крак с модата. Когато намерят своята половинка, Везните веднага свиват гнездо и това ги прави изключително щастливи и спокойни. Обикновено търсят партньори, които имат същите виждания за живота – бягат от „лошите“ момчета и момичета. Това е ключът за тяхното щастие и любов за цял живот – просто разбират, че няма смисъл от лековати страстни връзки, а търсят стабилен човек, който да им даде всичко, от което имат нужда. Не се влияят от многото си приятели, които с години сменят партньори без да знаят какво искат от живота. Обикне ли веднъж, зодия Везни може да обича за цял живот един и същи човек.

ДЕВА: Девите имат добър пример в семейството си, рядко тази зодия има разведени родители, обикновено растат в здрави и щастливи семейства. Това е изключително важно, защото примерът на родителите е много силен коз за Девите. В живота и в любовта са малко колебливи, понякога намират сродната си душа малко късно, но открият ли я – прекарват целия си живот с нея. Правят романтични изненади, стараят се страстта никога да не угасва и са много отдадени на цялата идея за това да имаш само един партньор до края на живота си. Обичта им е много силна, създават големи семейства с много деца и са пример за всичките им приятели около тях. Девите могат да обичат един човек за цял живот, стига да намерят правилния такъв!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 18 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 18 април /валутен калкулатор/

Шест неща, които ще ви помогнат да обновите интериора си за един ден

Защо всъщност котките се страхуват от краставици?

Тези 5 признака показват, че сте свръхчувствителен човек

Това са най-лесните ежедневни прически за къса коса

Какви мъже харесват жените и кои ги отблъскват: 7 вида партньори според дамите

8 качества, които притежава силната жена

Как най-лесно да се справим със стреса на работното място?

Кои традиционни арабски ястия са популярни и у нас?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com