3-те зодии, които развалят семейства

5555
3-те зодии, които развалят семейства
Снимка: iStock/Guliver

Някои зодии не могат да си намират връзки по обичайния начин, защото просто е прекалено лесно и няма адреналин. Тези зодии обичат да се наместват там, където има любов, да отмъкват половинката на някой и това ги кара да се чувстват специални. Ето кои са те и какво правят, за да отмъкнат някой под носа на половинката им.

ОВЕН: Овните са имали много връзки през живота си. Те са от хората, които не се задоволяват просто с един партньор, а винаги търсят нещо ново и интересно. Представителите на тази зодия са били с какви ли не хора, но вече нищо от това не им е интересно, защото вече са имали всичко. Затова напоследък голямо удоволствие им доставя да преследват чуждото и да си доказват, че още ги бива. Много силно хлътват по някой, който е обичан от друг и най-вероятно има семейство и брак. Тези игрички карат Овните да се чувстват като ловци, които отмъкват плячката под носа на някой. Това е много коварно от тяхна страна, но просто си падат по приключенията. Харесва им това да объркват другия човек, да се крият, да си пишат тайно и да се срещат някъде, без никой да ги види. Овните са истински хищници, които няма да оставят нещата така, докато не спечелят това, след което са тръгнали. И накрая почти винаги им се получава.

Новолунието през ЮНИ ще се отрази най-силно на тези 4 зодии

Сезонът на затъмнението и ретроградният Меркурий в момента се припокриват по време на сезона на Близнаци и целият астрологичен хаос дос...

ЛЪВ: Лъвовете са интересни личности, които предпочитат всичко в живота да се случва по най-трудния начин, иначе просто не си струва и не е забавно за тях. В любовта имат доста обожатели, но е прекалено лесно и безинтересно някой да ги пожелае и те хоп – да дадат сърцето си просто така. Един път се живее и Лъвовете смятат да живеят на ръба. Падат си по семейни хора, които обичат да примамват в мрежите си и да ги омайват така, че да бъдат пожелани и другият човек да остави семейството си заради Лъвовете. Изобщо не се интересуват от никой друг, освен от собственото си его, а то трябва да бъде задоволено на всички фронтове. Страстта във връзката е много важна за Лъвовете, а когато любовта е лесна, не виждат как може да съществува страст. Няма по-страстна връзка от забранената и това много се харесва на представителите на тази зодия. Никога няма да се откажат от забавната си игра, която е и много опасна.  

СКОРПИОН: Скорпионите знаят, че са привлекателни, но държат непрекъснато да си го доказват по най-различни начини. За тях най-важното в любовта е не те да желаят някого, а някой да желае тях. Обичат да са в устата на другите, обичат да ги обсъждат и изобщо не се интересуват кой какво говори за тях. Важното е да са център на вниманието. А как да станат по-голям център на вниманието от това целият град да говори как са развалили поредното семейство. За нещастие Скорпионите изобщо не се влюбват в хората, които отмъкват под носа на половинките им. Те го правят само за спорта и след това бързо губят интерес към завоеванието си. Най-важното от всичко е те да се чувстват желани, нищо друго няма значение. Пазете половинките си от тази зодия, защото Скорпионите са способни на всичко, за да постигнат целите си. Неустоими са!

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Ако остане главата на кърлежа в кожата - какво да правим

Какви цветя е добре да отглеждаме у дома?

Кои симптоми говорят, че имаме бърз метаболизъм?

Как се пише: не знам или незнам?

Как да проверим гъбите дали са отровни?

Защо в къщата е по-студено, отколкото навън: 5 причини

Кога не трябва да подарявате и да изхвърляте стари вещи?

Преди да сготвите пилето направете това, за да премахнете химията от него

Какво да правите, когато ви се прияде шоколад: 3 съвета за различни случаи

Как да отучим кученцето да хапе ръцете и краката ни?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Ако остане главата на кърлежа в кожата - какво да правим
Ако остане главата на кърлежа в кожата - какво да правим

Нещата не винаги са толкова прости, колкото изглеждат на пръв поглед, особено когато става въпрос за премахване на кърлежи. Този малък, но досаден...