3-те зодии, които са били ПРЕДАВАНИ най-много

9293
3-те зодии, които са били ПРЕДАВАНИ най-много
Снимка: iStock/Guliver

Има зодии, които просто са по-наивни и доверчиви, което ги прави лесна мишена за недоброжелателите. Те дават всичко от себе си за другите, но рядко получават същото в замяна. Това са 3-те зодии, които са били предавани най-често в живота си:

ОВЕН

4-те зодии, без които светът би бил скучен

Има хора, които дават тон на живота, правят всичко по-лесно и забавно и не можем без тях, каквото и да се случва в живота ни. Това са 4...

Овните са много борбена зодия, обаче все така се случва в живота им, че трудно успяват да останат далеч от предателите. Те дават много заеми, правят много услуги и всеки знае това, което кара много хора да се възползват от това, че дават всичко на всеки, който ги помоли. Не могат да откажат услуга и когато някой им обещае, че ще им върне парите или услугата, това рядко се случва. И въпреки това Овните не спират да бъдат добри към другите. Идва обаче момент, в който всичко се натрупва, писва им и избухват срещу тези, които са ги предали. В любовта също често са срещали предатели и изневери, които са преобръщали живота им. Такъв им е късметът!

ДЕВА

Девите са големи клетници що се отнася до любовта. Все се влюбват силно, всичките им връзки са по няколко години и могат да се закълнат, че всяка една от тях е правилната връзка – тази, която ще остане за цял живот! Обаче рано или късно предателството не закъснява. Девите са много наранявани и много лъгани от най-близките си хора, които са обичали най-силно и за които са давали сърце и душа. Няколко пъти са били пред сключване на брак, но половинката им е изневерявала жестоко, така че съвсем е прекършила духа им. Деви, не се отказвайте от любовта! Тя е там и ви чака, всеки заслужава своето спокойно време в живота и човек, на когото може да разчита до края на живота си.

СТРЕЛЕЦ

10 цитата, които прекрасно описват зодия Лъв

Огненият Лъв не се нуждае от някой, който да му казва колко е страхотен – винаги греещата огнена котка се слави със своята храбро...

Стрелците са вечните добряци, на които всеки може да им се качи на главата. Свенливи са, добри са, не обичат кавгите, не обичат споровете и затова често се съгласяват с неща, които не са им съвсем по вкуса. Има нещо в техния характер, което привлича предателите. Най-често са предавани от приятелите си, с които се познават още от деца. Говорят зад гърба им, попадат на големи лицемери и никога не могат да се начудят на късмета си. Стрелците са много наивни ни често прощават, без да има защо. Има момент в живота им обаче, в който помъдряват и решават, че е време да спрат да раздават всичко от себе си за другите. В този момент предателите остават в миналото и Стрелците гледат само напред към истинските хора, които заслужават вниманието им!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

По какво може да се познае прясното агнешко месо

Как се пише: усъвършенстване, усъваршенстване или осъвършенстване?

Какви са тънкостите при печене на козунак, които го правят уникален

Тайната на дълголетието на най-възрастната жена на планетата

Топ 5 оригинални идеи за оформяне на козунаци

Защо Гергьовден е "Ден на храбростта и Българската армия"?

Как правилно се пържат бланширани картофи, така че да са много хрупкави?

Какво може да се използва вместо фолио: 5 варианта за перфектни ястия

Древни скелети, открити във Франция, разкриват убийства в мафиотски стил

Златни правила: как да изберем добро вино в магазин?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com