3-те зодии, които са перфектните бащи

97459
3-те зодии, които са перфектните бащи
Снимка: Thinkstock/Guliver

Ясно е, че характерите се определят от зодиакалния знак. При подбора на перфектната половинка, винаги тайно трябва да се оглеждате за характеристиката на зодията му. Още по-важен е моментът, в който се чудиш дали Той ще бъде добър баща на децата ти. Ето ги трите зодии, които напълно отговарят на очакванията за перфектен татко.

Близнаци

4-те най-романтични зодии сред мъжете

Това са мъжете, които ще ви свалят всички звезди. Ще направят всичко, което поискате и никога няма да ви омръзне да ви глезят. Истински...

Романтичната натура, в която се влюбихте, продължава да поддържа интереса и тръпката ви. Годините заедно не успяват да убият умението му да изненадва и доставя удоволствие. Белезите на добър бъдещ баща са очевидни при тези представители на зодията. Обожават деца, предизвикват усмивката на непознатото бебе в магазина, винаги са готови да гледат детето на сестра си. Грижите за племенничката му не го натоварват по никакъв начин, а му доставят удоволствие. Постоянно повтаря как с нетърпение очаква появата на собственото му дете. Дами, ако сте уверени, че сте готови на тази крачка, бъдете сигурни, че ще направите близнакът най-щастливия човек на света.

Скорпион

Строги личности, които са непоколебими. Постигат всички поставени цели и не допускат грешки. Живеят по график и планират всичко, рисковете не са за предпочитане. Може би, точно тези строги черти на скорпиона предразполагат нежния пол да чувства сигурност. Харесвате неговата строгост, така че можете да бъдете убедени, че той е перфектният. Възпитанието на детето е най-важното, а скорпионът може да ви го осигури със сигурност. Строги, но същевременно чувствителни представители. Могат да осигурят любов и нежност, както на вас, така и на бъдещето ви дете.

Риби

4-те зодии, които не искат и да чуват за брак

Сватбата е огромна стъпка в живота на всеки човек. Както се казва – в реда на нещата си е. Бракът е договор за едно дългосрочно о...

Рибите са организирани личности, планират бъдещето си постоянно и се стремят да го осигурят. Ако чувствате сигурност и надеждност около тях, представете си тогава колко добре ще се чувства бъдещето ви дете с такъв баща. Тази зодия не бърза да се сдобие с наследник не защото не иска, а защото иска да бъде достатъчно подготвен за това. Посветили са живота си на осигуряване на бъдещето, за да могат да дадат на детето си всичко, от което се нуждае. Ако не обичате рискове и предпочитате да залагате на сигурното, изберете мъжът риби. Той ще отгледа и възпита детето в своите принципи. А какъв по-добър избор за съпруг и родител от човек с такъв характер.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Най-разтърсващото любовно българско стихотворение

Любовен съвет за всяка зодия за 29 април 2024

Таро хороскоп за 29 април 2024

Много мъдра притча за майката, която съсипала сина си с грижите си

Страстната седмица започна: Много силна молитва към нашия Ангел Пазител

Топ 4 на най-грубите женски зодии

Топ 5 на зодиите, които лъжат най-много

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 29 април /валутен калкулатор/

Да си нямате работа с тях: Топ 5 на най-проблемните зодии

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 29 април /валутен калкулатор/

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com