3-те зодии, които ще се върнат при бившите си

7411
3-те зодии, които ще се върнат при бившите си
Снимка: iStock/Guliver

Повечето от нас загърбваме миналото и оставяме всичко там, без да обръщаме глава назад. В любовта обаче бившите половинки често се връщат в живота ни и това е неизбежно, когато има недовършени отношения. Ето кои са зодиите, които ще се върнат при бившите си половинки:

ОВЕН: Овните много рядко обръщат глава към миналото си. Смятат, че всичко там трябва да си остане зад гърба им и няма връщане назад. Това обаче няма да важи за любов от миналото им, която отново ще се завърне в живота им. Връзката, която са имали, е била много бурна, страстна и такава, която никога преди това не са имали в живота си. По някаква причина тази връзка е имала своя край, който е бил доста бурен и неприятен. Въпреки това страстта е оставила такава дълбока следа, че любовта ще пламне отново и то много скоро. На Овните няма да им се вярва как любовта може да продължава да тлее толкова дълго време, но ще се чувстват щастливи от новата стъпка.

Най-верните мъже сред зодиите

Най-верните мъже според зодиите - кои са те? Астролозите са съставили рейтинг на лоялността на съпрузите според знаците на зодиака. Вер...

РАК: Раците си падат по драмите и винаги в живота им има нещо драматично, недовършено и интересно. В случая имат една много емблематична връзка от миналото си, която си мислят, че завинаги за оставили там. Обаче любовта ще им докаже, че е непредвидима. Съвсем случайно ще се срещнат с този човек, който е оставил голяма следа в сърцето им. Срещата ще премине от кратък разговор, в дълга разходка и след това страстна нощ. Някои пожари никога не могат да бъдат угасени, особено когато с времето сякаш се разпалват още повече. Раците ще бъдат малко объркани и несигурни дали правят правилната стъпка, но в крайна сметка времето ще покаже кое е правилно и кое не. Със сигурност не трябва да изпускат тази възможност!

СТРЕЛЕЦ: Стрелците са зодия, която определено не си пада по старите любовни взаимоотношения, особено такива, които са оставили дълбоки рани в тях. В случая обаче ще видят, че понякога тези рани се лекуват с нови любовни трепети. Съвсем случайно ще се срещнат със стара своя любов, с която не са разговаряли от много дълго време, защото връзката е приключила много драматично. Обаче чувствата, които са останали, са толкова силни и дълго подтискани, че малко им трябва, за да разцъфнат отново. Всяка рана се лекува с времето, а любовта е най-добрият мехлем за разбито сърце. Стрелците ще видят, че човекът, който са обичали преди и ги е наранил, е съвсем променен и може да се получи нова и вълнуваща връзка. Нека да опитат!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Прясно агнешко месо - да изберем

Кога се приготвят козунаци за Великден?

Стихотворение за 30 април 2024

Таро хороскоп за 30 април 2024

Ако имате дъщеря, прочетете тази притча

Намислете си число от 1 до 20 и вижте КЪСМЕТЧЕТО си за май месец

Таро хороскоп за месец МАЙ за всяка зодия

Изследователи: Лимбалните кръгове са добър показател за сърдечносъдовото здраве

Изследователи: Използването на белина е свързано с по-голям риск от смъртоносно белодробно заболяване

Има ли безценно цвете и кои са най-скъпите цветя в света

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно

Прясно агнешко месо - да изберем
Прясно агнешко месо - да изберем

Агнешкото месо се класифицира в зависимост от възрастта на животното: млечно (месо от агне-сукалче, хранено само с майчино мляко) - максимална...