3-те зодии, които задушават с любовта си

19848
3-те зодии, които задушават с любовта си
Снимка: iStock/Guliver

Любовта може да е както прекрасна, така и наистина задушаваща. Това са зодиите, които не умеят да обичат с мярка и често губят половинките си, защото са залепени за тях им не им дават и минутка спокойствие.

ТЕЛЕЦ

Зодии, които ще утроят финансите си през септември 2020

През септември 2020 г. Овенът трябва да бъде по-буден от обикновено. Факт е, че в един момент парите ще отидат в ръцете му. Важно е, са...

Телците не искат да бъдат толкова задушаващи в отношенията с партньора си, често дори не осъзнават, че го правят. И ако се опитате да им го кажете, ще ви обвинят в абсолютна лъжа. Телците имат нужда от много внимание, а когато някой не им го даде, са готови да се опитат да го привлекат по всякакъв начин. Пишат постоянно, досаждат често и никога не го правят с мярка. Главният проблем на Телците е, че се ужасяват да не останат сами и някой да не ги изостави. Това ги подтиква към всички тези действия, които разбира се отблъскват човека отсреща. Тяхната обсебваща любов може да остане незабелязана в началото на всяка страстна връзка, но след това бързо дотяга и довежда до край на отношенията.

ДЕВА

Девите са много ревниви и тяхната задушаваща любов няма граници. Те непрекъснато следят какво прави половинката им, с кого излиза, къде отива, какво има в телефона им и всякакви подобни неща, които могат да вбесят всеки нормален човек. Тяхната любов е истинска, но прекрачва много граници, с които едва ли някой би бил съгласен. Честите изблици на ревност те оправдават с това, че обичат силно. Но ако реално обичаха силно, нямаше да се съмняват толкова в човека до себе си. В крайна сметка на половинките им бързо им писва и Девите често остават сами за нула време.

КОЗИРОГ

5 причини всички да мразят тази ЗОДИЯ

Е, може и да звучи малко пресилено, но определено има една зодия в Зодиака, която си има много врагове. Това е зодия Скорпион и сега ще...

Козирозите живеят, за да обичат и да бъдат обичани. Те се събуждат с мисълта, че животът има смисъл единствено, ако са влюбени. В началото на всяка връзка си дават вид на недостъпни, така че човекът отсреща да се хване на въдицата и да започне да ги търси. След това обаче, когато Козирозите усетят малко повече внимание, тотално забравят за ролята си и стават обсебващи. Искат непрекъснато да излизат с човека, с когото са, бързо искат да се преместят да живеят заедно и изобщо искат всичко тук и сега. Често плашат половинките си с прибързани големи планове за бъдещето, които искат да се случат на много ранен етап – като съвместно съжителство, брак или деца. С това, разбира се, карат почти всичките си партньори да изчезнат толкова бързо, колкото са се и появили.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Яснота в ума: 3 прости начина за справяне с тревожните мисли

Името на кой наш град идва от думата "кал"?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com