3-те зодии с ЛОШ късмет в любовта през 2021 г.

27074
3-те зодии с ЛОШ късмет в любовта през 2021 г.

За едни годината в любовен план ще е много щедра, но за други това далеч няма да е така. Нещо все ще ги спъва и ще ги отдалечава от щастието им. Ето кои са зодиите, които трябва да се надяват на повече късмет в любовта:

БЛИЗНАЦИ: Напоследък Близнаците ще имат много въпросителни относно това какво се случва с късмета в живота им. Ще усещат, че нещо все не им върви, но най-голяма ще е липсата в любовта. Ще се влюбят в един много неподходящ човек, с който ще започнат връзка. Тази любов ще изглежда обещаваща, но много за кратко. След няколко месеца Близнаците ще започнат да усещат, че ги лъжат и че човекът до тях далече не е това, за което са си мечтали. Въпреки всичко ще имат много силни чувства, страстта ще е изпепеляваща и това ще ги кара да останат. Близнаците обаче трябва да са силни и да си тръгнат навреме от тази връзка без бъдеще, за да не губят ценно време и да преборят лошия си късмет.

Внимавайте как общувате с 2-те най-упорити зодии

Упоритостта може да бъде полезна. Всичко зависи от гледната точка.  Например, ако помага за постигане на поставените цели. Но всич...

СТРЕЛЕЦ: Стрелците ще се изненадат, че попадат в тази класация, защото в момента се усещат щастливи, обнадеждени и сякаш всичко им е подредено перфектно в живота. В края на 2021 година обаче ще стане така, че ще разберат една лоша новина за връзката си – човекът до тях им е изневерявал системно. Тази новина наистина ще разбие сърцето им и няма да им се вярва, че точно на тях им се случва. Но Стрелците трябва да знаят, че е добре да откриват лъжата в живота си по-рано, така че да се отърват навреме от злините около себе си. Така ще се освободят и ще отстъпят място на истинската любов.

СКОРПИОН: Представителите на тази зодия ще им се иска да не се бяха влюбвали никога! През есента ще усетят силно влечение към един човек, който ще им завърти ума. Няма да могат да спят, няма да ядат и всичко, което ще има значение, е да бъдат с този човек. Лошият им късмет обаче ще направи така, че любовта им да е несподелена. Колкото и да се опитват да бъдат с този човек, той просто няма да чувства нищо подобно към тях. Дори ще започне друга връзка, докато Скорпионите все още са влюбени в тях. За щастие поне манията на Скорпионите ще премине и още в началото на 2022 година ще намерят истинската любов и ще бъдат много щастливи.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Защо бабите закачат дафинов лист над леглото

Как да пречистите дома си от негативна енергия със сол

Знаете ли каква информация носи всяка цифра от ЕГН-то

Учени: Срещите с приятели ни предпазват от внезапна смърт

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com