3-те зодии с най-ниско самочувствие

80020
3-те зодии с най-ниско самочувствие

Почти няма човек, който да не изпитва притеснения относно недостатъци във външния си вид. Три са зодиите, най-често страдащи от ниско самочувствие. Те трудно преглъщат обидите на околните относно вида им.

Телец

3-те най-мързеливи ЗОДИИ

Три зодии според астрологията са истински царе на мързела и трябва да сте истински майстор, за да събудите желанието им за действие. Те...

Телците трудно преглъщат обидите относно външния си вид и често още от ученическите години имат проблеми с ниското самочувствие.

На тях им е трудно да приемат себе си такива, каквито са и оставят мнението на околните да им влияе.

Липсата на достатъчно самочувствие влияе и на любовния им живот. Често представителите на тази зодия са самотни, защото са прекалено несигурни и избягват контакти с противоположния пол или защото са си изградили фантазия за перфектен мъж, който не съществува.

Везни

2-те зодии, които НЕ искат и да чуят за сватба

Сватбата е огромна стъпка в живота на всеки човек. Както се казва – в реда на нещата си е. Бракът е договор за едно дългосрочно о...

Острото отношение дълбоко наранява Везните и ако родителите или съучениците им са се държали строго с тях, това остава белег върху поведението им за дълго.

Представителите на тази зодия рядко имат притеснения за външния си вид, но когато става въпрос за черти на характера, тайно си мечтаят да са перфектни. В резултат на това поведение трудно печелят уважението на околните, защото лесно се подценяват.

Риби

Рибите силно се засягат от думите на околните и ако често чуват за себе си неприятни коментари, това сериозно ще повлияе на самочувствието им. Представителите на водната зодия обаче избягват да споделят емоциите си и се стремят да ги прикрият.

Фаталните грешки, които всяка зодия прави в любовта

Характеристиките на всяка зодия са определящи за любовните отношения. Моментите, в които нещо все не достига, са пагубни. Затова е добр...

От една страна не споделят какво ги тревожи, а от друга – стават много мнителни към другите. Държат се резервирано с непознати, а дори за най-близките си хора имат съмнения, че говорят отрицателни неща зад гърба им.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com