4-те най-мързеливи зодии

32322
4-те най-мързеливи зодии
Снимка: iStock/Guliver

Познавате ли човек, който е изключително мързелив? Със сигурност има такива хора. Но сега ще ви изненадаме с три от най-мързеливите знаци на зодиака. Вие ще кажете дали това е така.

Най-мързеливите зодии

Риби

Рибите са известни със своето мързеливо и флегматично разположение. Ако поискате нещо от Риба - не очаквайте да го направи. Въпреки че има голямо желание да действа, енергията й бързо се изчерпва. Тя хваща много дини под мишницата си и след това се затруднява да завърши нещо както хората. Рибите често пъти закъсняват, те са безгрижни, обичат спокойствието и нищо да не правят. Хората от тази зодия предпочитат да мечтаят в облаците, вместо да показват и да правят реални действия. Те не се интересуват от материалния свят, предпочитат да изследват духовните мистерии. По същата причина Рибката ще предпочете да спи по цял ден на плажа, вместо да играе състезателни спортове. Просто това усилие не е за нея.

Телец

Не е тайна, че Телецът обича лукса, комфорта и в същото време има големи очаквания към околните. Освен това Телците не обичат експериментите или новините. Те се намират най-добре в среда, в която нищо не трябва да се променя. Зад тази любов към стабилността понякога се крие чудовищен мързел. Телецът не разбира защо трябва да се вълнуваш да отидеш на почивка, когато можеш да седиш вкъщи и да се излегнеш на дивана. Разбира се и на тях понякога им омръзва да мързелуват и предприемат нещо, което изненадва хората около тях.

4 зодии, които успяват ВЪПРЕКИ мързела си

Близнаци

Чаровните Близнаци имат огромно количество енергия, която най-често изразходват за забавления и шеги. Но когато става дума за действия, Близнаците получават блокада – те просто мразят да им се казва да направят нещо. Така че, ако очаквате Близнаците с желание да изпълняват наложените им задачи, предупреждаваме ви – това просто няма да се случи така, както очаквате. Хората, родени под тази зодия, имат и друга черта – бързо се обезсърчават.

Лъв

Типичният зодиакален Лъв цени спокойствието и релаксацията. Той предпочита да живее в спокойна среда, далеч от тревогите и проблемите на света. Лъвът е активен, когато наистина има нужда от това – в такива ситуации дава всичко от себе си. Но най-много обича да се отпуска и да не прави нищо – понякога го мързи дори да гледа сериали. Често обича да дреме на дивана. Струва си да се отбележи обаче, че говорим предимно за мъже. Жените Лъвове, точно както в природата, са смели, активни и изключително горди. Те се отличават с изключителна жизненост.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 24 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 24 април /валутен калкулатор/

Вече не е антитенденция: 6 решения от 2000-те, които отново са на мода

Как нещата втора употреба ще ви донесат неприятности в живота?

Кога да признаете любовта си на един мъж и как да го направите без думи?

6 невидими на пръв поглед признака, че сте попаднали в лапите на женкар

Ето какво да направите, за да спре чантата да пада от рамото ви

Това са кралиците на зодиака

Тези двойки зодии остава заедно завинаги

Кои тънкости при печене на скара трябва всеки да прилага

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com