4-те зодии, които не изневярат и могат да бъдат с един партньор за цял живот

2820
4-те зодии, които не изневярат и могат да бъдат с един партньор за цял живот
Снимка: iStock

Сигурно се чудите дали има истинска любов. Понякога сексът и любовта са две различни неща, но когато са заедно е още по-добре. Но има ли и такива, които е изневеряват? Според астролозите до голяма степен решаваща роля имат зодиите. В следващите редове ще ви покажем кои зодии не изневеряват никога.

Рак

Раците са традиционалисти и искат всичко да бъде, както трябва. Те са изключително верни и да – брачният обед е валиден до гроб. В любовта те се раздават и ако имате обожател рак, можете да бъдете сигурни, че той няма да се откаже от вас. Раците са склонни да зарежат всичко за своята любима. Ако му кажете да остави дори семейството си – той ще го направи! Поради това и лесно могат да бъдат манипулирани, но трябва да знаете, че са големи инати. Животът с такъв човек може да бъде истинско предизвикателство, но пък със сигурност ще сте спечелили не само партньор, а и верен приятел.

Козирог

Това е един от най-лоялните знаци. Можете да бъдете сигурни, че те ни биха ви изневерили, просто защото не могат да го преживеят. Същото очакват и от половинката си – пълна лоялност и отдаденост. Ако не можете да обикнете козирога, поради неговия затворен характер, то по-добре не се и опитвайте да сте с него. Те дават всичко от себе си във взаимоотношенията си и са изключително лоялни. Можете да го видите в работата, приятелствата и т.н. Бъдете сигурни, че колкото и отдаден да ви се вижда на работа, то толкова ще бъде отдаден и на вас.

Пет начина да усъвършенствате комуникацията с партньора си

Имате трудности в комуникацията с вашата половинка? Не се тревожете! Ние сме тук, за да помогнем с тези пет ценни съвета: 1. Идентифиц...

Лъв

Лъвът е царят на животните. Може да ви изглежда ще сваля всяка срещната, но истината е, че копнее само за една лъвица. Да, обича вниманието и е склонен на волни постъпки, но бъдете сигурни, че няма да ви изневери. Ако лъвовете решат да бъдат с някого, те ще направят всичко възможно. Могат дори да стигнат до преследване на любимата и тежко преживяват раздялата.

Дева

Девите са известни със своя перфекционизъм. Те приемат всичко изключително сериозно. Могат да ви изглеждат на пръв поглед затворени, но истината е, че ви преценяват. Когато се уверят, че могат да ви се доверят, ще разкрият пълния си потенциал. Те са изключително лоялни и като приятели. Накратко казано, ако имате Дева в живота си, определено няма да съжалявате. Във връзките си са идеалисти до край и трудно приемат раздялата. Няма да ви изневерят и винаги ще бъдат до вас. Можете да сте сигурни, че ако имат нещо да ви кажат, ще го направят. Във връзката си са честни и това наранява партньорите им, но пък предпочитат това, отколкото да премълчат истината.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com