4-те зодии, които обичат да създават шум и суетня около себе си

9273
4-те зодии, които обичат да създават шум и суетня около себе си
Снимка: iStock

Няма как да не сте се сблъсквали с хора, които винаги искат да са “под прожекторите”. Те до такава степен се приемат за значими и важни, че постоянно трябва да са в центъра на вниманието и сякаш светът се върти около тях. Доста са самонадеяни и вървят с гордо вдигната глава. Около тях винаги се създава шум, драма или суетня. Правят всичко възможно, за да привлекат вниманието върху себе си и са на принципа, че “лоша реклама няма”. Нека видим кои са тези 4 зодиакални знака според астрологията.

Упоритостта е основна черта на тези 2 зодии

Лъв

Този знак се управлява от Слънцето, така че може да се досетите откъде идват част от неговите “властни” наклонности. Лъвовете са егоцентрични, с високо самочувствие и определено вярват, че светът се върти около тях. Няма как да останат в сянка или незабелязани. От вас се иска дори да им направите поне един комплимент всеки път, когато ги видите. Стремят се винаги да са над всички и без никакви задръжки дори могат да се постараят така с външния си вид, че на сватбата да заличат и самата булка.

Водолей

Водолеите винаги се стремят да откриват нови неща, да внасят тенденции и иновации. Това е присъща черта на главните герои, така че определено заемат главната роля във всяко отношение. Но тяхната цел не е да засенчват всички останали, а напротив - искат с делата си да дадат добър пример на околните, за да го последват и да създадат по-добър свят. Определено Водолеите са от “добрите”.

6-те най-упорити зодии, които не обичат да искат помощ от никого

Телец

Представителите на този знак са доста изисквани във всяко отношение. Те обичат лукса, вниманието и високия стандарт като цяло. Те не обичат да изричат възможностите си с думи, но по принцип държанието и маниерите им ще ви подскажат, че се смятат за по-висши от останалите. Няма как да останат незабелязани, защото привличат вниманието на всички още с влизането си. 

Везни

Везните са главните герои в много ситуации, не защото парадират с изисканост или имат мания да са в центъра на вниманието, нито пък защото внасят нови тенденции, а защото просто са изключително забавни и с аура, заразяваща всички. Те са “душата на компанията” и събират хора около себе си заради очарователността си. Ако някое парти е скучно, то най-вероятно приятелят Везни още не се е появил. Те не са от хората, които се борят да са главните герои, но при представителите на този знак това се случва по естествен, ненатрапчив начин.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 1 май /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 1 май /валутен калкулатор/

Корона на безбрачие: 7 причини, поради които връзката ви завършва с пълно фиаско

Трик, който ще удължи живота на възрастната ви котка

6 неща, които не трябва да купувате, дори и да са на разпродажба

Пречи ли голямата разлика във възрастта във връзката?

Объркват всички: Най-трудните за разбиране зодии

Мит ли е влюбването от пръв поглед?

В коя европейска държава се намира Валония

Може ли да бъдете приятели с бившия си

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com