4-те зодии, които предпочитат удоволствията пред работата

5837
4-те зодии, които предпочитат удоволствията пред работата
Снимка: https://unsplash.com

Понякога е доста трудно да се устои на удоволствието особено ако седи пред нас и ни се усмихва. Ето списък на четирите зодии, които лесно попадат в капана на изкушенията и то на най – неподходящото място, а именно на работа. Всички знаем, че има сериозни последствия, когато сгафим на работното място по невнимание, а изкушенията правят точно това, отвличат безмилостно вниманието ни. Неслучайно в повечето организации връзките между колеги са напълно забранени. Някои хора обаче имат доста слаби ангели или пък силни дяволи, и предпочитат удоволствието пред кариерата. Прескачайки правилата, тези зодиакални знаци могат да навредят сериозно на кариерното си развитие. Нека видим кои са те:

Близнаци – Въпреки че са двама, Близнаците май не успяват да се справят толкова добре едновременно с работата и удоволствията. Обикновено комуникативността се счита за положително качество, но при Близнаци понякога може да играе съвсем обратната роля. Изграждат емоционални отношения с колегите си, а понякога и любовни… Обръщат повече внимание на социалния си статус, отколкото на добре свършената работа. Това лесно ги разконцентрира от задълженията им и започват често да правят елементарни грешки, от които самите те се учудват.

Овен – не е тайна, че Овен е един от най – импулсивните знаци. Действат първосигнално, а това има и своите последствия, за жалост по – често негативни. Усетят ли пеперудите в стомаха си, никакви граници на работа не биха ги спрели. Ще направят това, което са си наумили, пък да става каквото ще. За тях последствията са много далеч в бъдещето, а и винаги може някой друг да ги отнесе вместо тях.

Везни – за Везните, като деца на Венера, не може да не споменем очевидния факт, че просто обожават флирта и закачките. Разбира се, вярват в любовта, но един, два флирта никога не са излишни. Такава е философията им и на работното място. Може да се случи така, че да започнат връзка с някой колега, но после внезапно идва моментът на осъзнаване, че прекарват целия си ден с този човек, а от това не им остава време за други флиртове…

Телец – Телците имат репутацията на дисциплинирани знаци. Работливи и изпълнителни, те рядко разочароват шефовете си. И при тях обаче идва моментът, в който забелязват как новият колега/колежка им се усмихва повече отколкото на останалите. Започват да пият кафе преди работа, да вечерят след работа. И неусетно забравят да пуснат месечния отчет, изпускат грандиозна оферта за компанията, и въвеждат парични суми с една нула повече…

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Яснота в ума: 3 прости начина за справяне с тревожните мисли

Името на кой наш град идва от думата "кал"?

Кой български град се е казвал Ески Джумая?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com