4-те зодии, които са били предавани най-много

13030
4-те зодии, които са били предавани най-много
Снимка: iStock/Guliver

В живота си всеки един от нас преживява тежки предателства, които остават горчивина в спомените ни. Има зодии обаче, за които предателството е почти ежедневие и винаги попадат на хора, които се възползват от тях. Ето кои са 4-те зодии, които са предавани най-много пъти:

ОВЕН: Овните могат да се похвалят с голям приятелски кръг. Те винаги се стремят да поддържат добри отношения с всички, да се виждат с всички и никак не обичат някой да им се сърди или да губят важни хора в живота си. Това, което не могат да разберат обаче е, че не всеки може да ти бъде приятел, а повечето хора в обкръжението ти са по-скоро познати. Най-големите предателства, които Овните са преживявали, са именно от приятели, които са смятали за близки. Те са им забивали нож в гърба, отнемали са им половинките и какво ли още не. Време е Овните да си вземат поука и да допускат само най-важните хора близко до себе си, а за всичко останали да си знаят, че могат да очакват всичко от тях.

Вредните храни за всяка една от 12-те зодии

Всяка зодия има храни, от които трябва да се въздържа, ако иска да има хубава фигура и добро здраве. Ето кои са храните, които зодиите ...

БЛИЗНАЦИ: Близнаците са една от зодиите, които са преживявали най-много предателства... и то в любовен план. Давали са всичко от себе си – винаги и за всяка връзка, просто са си такива. Когато обичат, го правят от сърце и докрай, без да се замислят дали накрая на една връзка ще останат предадени, излъгани или наранени. Най-често са им изневерявали половинки, в които са били толкова сигурни, че никога не са си мислели, че могат да им сторят такова нещо. С годините Близнаците се учат да не се доверяват бързо и лесно, а да изпитат любовта с минаването на годините. Успяват и да усещат кои хора искат да са с тях заради сърцето им и кои само заради тялото им. Грешки в преценката на Близнаците вече почти липсват. За щастие!

ЛЪВ: Лъвовете са били предавани най-много пъти от всички други зодии. При тях предателството е на всички фронтове – както от най-близките приятели, така и от семейството, а за нещастие – и от любимите хора, когато са били във връзка. Лъвовете изобщо не са наивни хора, напротив – те просто не си представят, че някой може да ги гледа в очите, да им казва, че ги обича и в следващия момент да им забие нож в гърба. Просто са прекалено добронамерени и това често им играе лоша шега. Затова вече си знаят, че няма как да вярват на някого безрезервно. Това им играе малко лоша шега във връзките, защото има хора, които заслужават доверие, но Лъвовете вече не могат да им го дадат.

ВОДОЛЕЙ: Водолеите имат много горчив опит с предателствата – най-вече от най-близките хора в семейството си. Те говорят едно пред тях, а зад гърба им правят съвсем друго. Водолеите от своя страна дават всичко от себе си за хората, които обичат и не вярват, че някой може да ги нарани. Но хората са злобни, завистливи и можеш да очакваш всичко от тях. Най-често са били предавани от братя и сестри за имоти и семейни делби. Това ги е разочаровала много, защото не са си представяли, че парите могат да променят хората до такава степен. С времето Водолеите се учат, че не бива да дават сърце и душа за хора, които не заслужават това.

 

2021 ще е най-щастливата година за тези 5 зодии

Време е да оставим проблемите в 2020 година и да насочим вниманието си към следващата 2021 година, която е подготвила много щастие за т...

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 24 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 24 април /валутен калкулатор/

Вече не е антитенденция: 6 решения от 2000-те, които отново са на мода

Как нещата втора употреба ще ви донесат неприятности в живота?

Кога да признаете любовта си на един мъж и как да го направите без думи?

6 невидими на пръв поглед признака, че сте попаднали в лапите на женкар

Ето какво да направите, за да спре чантата да пада от рамото ви

Това са кралиците на зодиака

Тези двойки зодии остава заедно завинаги

Кои тънкости при печене на скара трябва всеки да прилага

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com