4-те зодии, които се преструват по време на секс

13142
4-те зодии, които се преструват по време на секс
Снимка: iStock/Guliver

Има определени хора, които често фалшифицират емоциите си по време на интимни преживявания, за да изглеждат по-страстни или да не обидят другия. За някои хора тази тема все още е табу и бива избягвана, но може би страхът да говорим открито за нещата от секса ни кара да сме по-свити и да не се отпускаме при самото му практикуване. Обикновено някои зодиакални знаци имат склонността да се преструват по време на секс. Ако ви е любопитно, вижте кои са те в следващите редове.

Тези 5 зодии са пристрастени към секса

Стрелец

Стрелците са именно този зодиакален знак, който по всякакъв начин избягва откритите разговори за секс, чувства и интимност със своите партньори. Те обичат леките флиртове и забавления, имат доста опит и контакти, но ако нещо в самия секс не им хареса, просто ще се направят, че не съществува и няма да повдигнат въпроса. Напротив, те дори биха се престорили, че им харесва, отколкото да си признаят, че това не ги удовлетворява особено.

Риби

Рибите по принцип избират партньорите си така, че да се чувстват комфортно и да знаят, че могат да си споделят всичко. Но от всяко правило има изключения и някои представители се притесняват да споделят тревогите си с другия. Те никога няма да кажат на половинката си, че дадено нещо не им носи удоволствие и не могат да достигнат до желания екстаз. Те ще направят всичко възможно другият да е доволен, без да мислят много много за себе си и собственото си удоволствие.

Топ рейтинг на най-ненаситните в любовните удоволствия зодии

Лъв

Представителите на този знак, макар да са нарцистични, обичат да задоволяват своите половинки по всякакви начини. Всъщност когато са във връзка, те се променят коренно и започват да правят всичко, за да запазят добрите си отношения, мира, страстта и хармонията с любимия човек. Това включва и на моменти преструвки в интимните игри. Много често се случва на Лъвовете да не изпитват удоволствие от секса, но да се преструват, за да поддържат тръпката у желанието у другия. В случая за тях е много по-важно партньорът им да бъде задоволен.

Рак

Раците са много чувствителни и влюбчиви. Те правят всичко за щастието на половинката си, като всячески избягват да я разочароват. Именно поради тази причина са изкусни актьори и в леглото. Те създават едно впечатление, че са изключително доволни и ентусиазирани от сексуалния си живот и игри, но всъщност това не е точно така. Все пак за тях е важно другият да бъде задоволен.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как е истинското име на Джордж Оруел

Внезапен прилив на сили и още 5 феномена, които се случват на човек преди края му

Кой е най-големият град на остров Гренландия

Кой е най-големият град в Шотландия

Смъртоносен капан: защо котките не трябва да се доближават до прозорци с PVC дограма

3 вида горски плодове за намаляване на мазнините по корема

Ето какво се случва в мозъка, когато вземаме решения за пари или храна

Оливки или черни маслини: Каква е разликата, кое е по-полезно?

Кога НЕ се пекат козунаци за Великден?

Кои са най-лесните начини за боядисване на яйца?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com