4 знака на зодиака ще изпитат огромно щастие точно преди Нова година

28977
4 знака на зодиака ще изпитат огромно щастие точно преди Нова година
Снимка: iStock

Колкото по-близо до новогодишните празници, толкова повече радостни чувства и надежди изпитват всички за настъпващата година. Въпреки предпразничната суматоха, последните две седмици на декември ще се окажат едни от най-щастливите за няколко зодии. Ето и късметлиите:

1. Овен

Какво ви очаква в любовта през 2022

Още в края на тази година Венера, планетата на любовта и романтиката, преминава в знака на Стрелец, където ще остане и в началото на 20...

Периодът обещава оптимистични перспективи за вашето семейство. Пригответе се за неочаквани, но благоприятни обрати на съдбата. И всичко това ще стане на фона на увеличаване на доходите на семейството. В резултат на това, атмосферата в дома ще бъде доста приятна и хармонична. В сферата на бизнеса можете да поемете инициативата, която ще осигури успех. Всички рискове през последните две седмици на декември ще се изплатят.

2. Телец

Преди Нова година звездите са доста благосклонно настроени към вас. Вероятно очаквате с нетърпение празника, който искате да отпразнувате със семейството си. Трябва да се отбележи, че в личния живот всичко ще бъде възможно най-добро и най-уредено. Усещането за щастие буквално ще ви завладее. Бизнесът ще се развива благоприятно, същото важи и за финансовия сектор. Периодът е чудесен за кариерно израстване. Възможно е външен човек, може би колега, да бъде изключително полезен в този случай.

3. Везни

Как се влюбва всяка зодия?

Какво влияе върху способността ни да се влюбваме?  Според астролозите отношението ни към любовта зависи изцяло от това под кой зо...

В края на декември шансовете за семейното ви щастие изглеждат особено обещаващи. Ето защо е по-добре да празнувате Нова година със семейството и близките си. Като цяло семейната атмосфера ще бъде доста хармонична. Също така, повечето Везни могат да очакват неочаквани печалби и увеличени семейни доходи. Възможно е да се придвижите нагоре по кариерната стълбица или да смените работното си място.

4. Водолей

През втората половина на декември Водолеите ще бъдат особено щастливи. Някои ще могат да оставят стари оплаквания в миналото и да се помирят с близки, други ще получат неоценима помощ от по-възрастните членове на семейството. Финансовите перспективи също са доста светли. Има голяма вероятност за получаване на неочаквани печалби, възможно е да спечелите от тотото. Мнозина ще могат да отбележат успех в дейността си и в осъществяването на плановете си.

Останалите зодии да не се отчайват. Всеки има своя звезден миг. Едни ще са щастливи по празниците, други след това. Важното е сами да допринасяте за тези прекрасни моменти, а не да чакате някой друг да ги прави.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Напукани устни – как лесно можем да се справим с тях?

Жена заведе труп в клон на банка, за да изтегли заем

Чесън, пиле и още 4 продукта, които ще заличат бръчките от лицето ви и кожата ви ще заблести

Научете се да пестите: 5 полезни навика, които ще ви помогнат по време на криза

353 балерини поставиха нов рекорд на Гинес (ВИДЕО)

Хитри начини за употреба на хартиените кърпи не само в кухнята

Защо трябва да разпръснете лук в ъглите на стаята - ще се изненадате

Защо водата в аквариума става мътна?

Как се пише: обяснение или обеснение?

Каква е разликата между психолог и психотерапевт?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com