4 зодии жени, които развалят бракове

20686
4 зодии жени, които развалят бракове

Женените мъже не могат да устоят на прелестите на някои представителки на Зодиака. Кои са тези изкусителки и как да ги разпознаваме, вижте сега:

Днес голям процент бракове се разпадат поради предателството на мъж с любовницата му. Представителите на силния пол се оказват напълно слаби пред прелестите на младите, страстни съблазнители. Астролозите твърдят, че способността за очарование и извежда мъж от семейството. Това е присъщо на жените от различни зодии в по-голяма и по-малка степен.

Характерът и бюстът - ето каква е връзката

Характерът на жената може да се определи от параметрите на нейния бюст. Въз основа на общоприетата класификация е възможно конвенционал...

Майсторите, които да четат от звездите, са идентифицирали четири основни зодии жени, които са съблазнителки и прелюбодейки:

Скорпион

Жената Скорпион е една от най-загадъчните. Те обгръщат мъжа с „магически“ прелести, с топлина и нежност, като същевременно не подозират, че може да боли много. Скорпионът нанася удар в момент, когато чувства, че губи контрол над партньора си и не му оставя шанс да взима собствени решения.

Лъв

Кои са любимите места в България на всяка една зодия?

Обичаме да пътуваме по света, но винаги е специално усещането когато обикаляме прекрасната ни родна България! В тази статия сме подготв...

Енергичната и красива Лъвица лесно печели сърцата на мъжете и ги разбива със същата лекота. Тя е свикнала да бъде първата и единствена във всичко, следователно, ако наистина е харесвала женен мъж, тя по всякакъв начин ще го принуди да напусне законната си съпруга.

Рак

Емоционалните, харизматични и весели Раци могат да очароват всеки. Мъжете оценяват "лекотата на комуникация". Те се възхищават на младата си весела приятелка, изпълняват с нетърпение нейните прищявки и желания. Те с радост приемат молбата да напуснат семейството като нещо естествено и всичко това в името на любовта.

Овен

Кои са зодиите, за които можем да кажем, че са "коне с капаци"?

"Виж го този - същински кон с капаци!"  Не може поне веднъж в живота си да не сте чували или произнасяли този израз по адрес на н...

Жената Овен е упорита и винаги постига целите си, независимо какво струва на нея и хората около нея. Тя има добри актьорски умения и може да играе ролята на лошо агне пред мъж, нуждаещ се от помощ и грижи. Когато това приключи, любимият се оказва „на въдицата“ на съблазнителката си и не може да намери сили да зареже любовницата си.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com