5 естествени афродизиака, които повишават ЛИБИДОТО при мъжете и жените

12121
5 естествени афродизиака, които повишават ЛИБИДОТО при мъжете и жените
Снимка: Peggychoucair / Pixabay

Афродизиаците са продукти, които увеличават сексуалното ни желание. В миналото хората вярваха в силата на вълшебните любовни отвари, но днес всички са наясно, че и съвсем обикновените съставки могат да ни помогнат. Някои плодове, зеленчуци, подправки и билки могат спокойна да се нарекат ​​"натурална Виагра". Тези вещества променят нивото на половите хормони. Какво точно трябва да ядем, за да повишим либидото си?

1. Диня

7 храни, които "убиват" либидото - отървете се от тях

Планирате ли "гореща" вечер? Проверете менюто за вечеря и се отървете от онези храни, които са лоши за вашето либидо! Всички сме чувал...

Динята е един от най-добрите естествени афродизиаци. Плодът, особено кожата му, съдържа цитрулин. Благодарение на тази аминокиселина кръвоносните съдове се разширяват и тяхната проходимост се увеличава. Той също така предотвратява проблеми с ерекцията и помага на мъжете да "вдигнат самолета". 
Съвет: за да бъде ефективна като естествена виагра, динята трябва да се яде около 2 часа преди полов акт.

2. Джинджифил

Джинджифилът също помага за постигане на по-голямо сексуално удовлетворение. Коренът му има свойства, които укрепват кръвоснабдяването на гениталиите, което удължава мъжката ерекция. Важно е също, че джинджифилът като естествена виагра има благоприятен ефект не само върху мъжете. При жените повишава нивото на либидото и желанието за секс, благодарение на затоплящите си свойства. Най-добре е да се яде суров.

3. Любистка

Любистка някога е бил смятан за най-мощния афродизиак. Подправката е добавена към вълшебните отвари, за да помогне при влюбването и сексуалната възбуда. Всъщност любистката може да се използва много добре като естествена виагра. Всичко е благодарение на съдържанието на валерианова и оцетна киселина, кумарин и смола, които ефективно разширяват кръвоносните съдове, което засилва кръвоснабдяването на гениталиите.

5 зодии с най-високо либидо

В леглото с представител от някоя от тези зодии е трудно да се отегчите. Кои са най-добри любовници, кои 5 зодии са с най-високо либид...

4. Аспержи

Аспержите са продукт, който особено помага в сексуалната сфера на жените. Тези зеленчуци съдържат фитоестрогени, които повишават либидото на жената. В аспержите има и хистамин, който, подобно на джинджифила или любистката, осигурява по-добро кръвоснабдяване на гениталиите. Всъщност самият външен вид на този зеленчук може да го превърне в естествен афродизиак – формата му стимулира въображението.

5. Шоколад

Време е за сладък, естествен афродизиак. Всички хора го обичат! Шоколадът, подобно на аспержите, действа предимно на жените. Големите му количества намаляват чувството на умора и подобряват благосъстоянието, което от своя страна може да улесни сближаването. Това се дължи на съдържанието на серотонин и норепинефрин. Шоколадът може да се яде самостоятелно, в разтворен вид, например с ягоди, или добавен към кафе, което ще ни стимулира още повече.

В заключение можем да кажем, че най-добрият естествен афродизиак е, когато между двама души пламне искра и без да ядат от гореизброените храни и подправки. Но когато все пак е минало време от първите любовни трепети, може да подсилите организма с някой от гореизброените продукти. Така ще почувствате прилив на сексуална енергия, а това ще доведе до наслада и за двамата.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Молитва преди изповед

Стихотворение за 27 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 27 април 2024

Таро хороскоп за 27 април 2024

Златните 8: Тези качества правят жената магнит за мъжете

Пукането на пръстите на ръцете е признак на нещо тревожно: Ето какво разкриват експертите

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

6 "невинни" признака, които карат жената да изглежда зле в очите на мъжа

10 признака на дъщеря, която е зависима от майка си

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Молитва преди изповед
Молитва преди изповед

Наближава краят на Великденските пости, а те задължително трябва да завършат с изповед за вярващите, които са ги спазвали.  Молитва преди...