5 начина да познаем, че мъжът ни кръшка

4350
5 начина да познаем, че мъжът ни кръшка
Снимка: iStock/Guliver

Всяка жена иска да знае, че е единствена и мъжът до нея ѝ е верен. В това няма нищо лошо и е напълно нормално. Мъжете обаче често са склонни на изневяра и това невинаги е лесно да се признае. Има обаче 5 отличителни знаци, които безпогрешно ще покажат, че мъжът до вас не ви е верен.

Започва да се поддържа

Ако сте го карали месеци наред да се обръсне и подстриже, а сега изведнъж е започнал да се поддържа, то най-вероятно нещо не е наред. Мъжете с времето се занемаряват, но когато се появи нова жена, то те отново изпитват желание да бъдат привлекателни.

Помисли върху ТОВА, преди да изневериш!

Никой не иска да бъде мамен, но независимо дали ни харесва или не, хората понякога изневеряват. Случва се. Понякога няма конкретна прич...

Ходенето на фитнес по свое желание може да бъде само още един сигурен знак. Още повече можете да бъдете сигурни в това, ако сте го убеждавали с месеци, че това е добро за здравето му и ще му се отрази добре.

Не оставя телефона си без надзор

Когато един човек е честен, той няма какво да крие. Оставя телефона си, където му падне, а също така и отговаря на съобщенията и обажданията си пред вас, без да има някакво притеснение.

Когато обаче един мъж кръшка, то той става изключително привързан към мобилното си устройство. Телефонът е постоянно с изключен звук, за да няма издайнически обаждания или пък съобщения. Също така, разговорите се водят в другата стая под претекст, че е по-работа или нещо подобно.

Започва да се ядосва по-често

Вижте как телефонът може да сигнализира, че половинката ви изневерява

Ако партньорът ви има странно поведение, закъсненията му след работа са чести, крие се и говори с някого тайно, има голяма вероятност т...

Действията му стават рязко ирационални и често започва да губи търпение и от най-малкото нещо. От такава свада той решава, че ще излезе навън, за да се разходи и успокои. Успокоението му най-често включва разговор с любовницата или дори направо среща, като това води до отсъствие с часове. Прибира се, когато вие сте заспали и до много тихо, за да избегне въпросите ви.

Активност в социалните мрежи

Обикновено обвързаните мъже нямат време за социални мрежи и са заети да се грижат за семейството си. Често те не се онлайн с часове. Ако забележите, че това се променя и по-често е на линия, то най-вероятно е замесена някоя друга, с която си комуникира. Съмненията ви могат да се засилят, когато това се случва нощно време, вместо да е до вас в леглото.

Парите започват да не достигат

Ако рязко финансите ви са се влошили или има често теглене от сметката, без да има видима причина и увеличени разходи, то най-вероятно мъжът до вас си има любовница. Да имаш още една жена е скъпо занимание и няма как да остане незабелязано. Прибавете към това и съмнителните обяснения и можете направо да го попитате коя е тя.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Томина неделя 2024 - кога се пада и какво се прави

Стихотворение за 9 май 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 9 май 2024

Таро хороскоп за 9 май 2024

Кой има имен ден днес, 9 май, 2024 г. Честито!

Не носите чорапи докато спите, а може би трябва

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 9 май /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 9 май /валутен калкулатор/

Три зловещи знака, че скоро ще ви сполетят неприятности: Ако ги забележите, пазете се

9 неща, които една богата жена никога не би носила

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Томина неделя 2024 - кога се пада и какво се прави
Томина неделя 2024 - кога се пада и какво се прави

В последния ден от седмицата след Великден църквата чества Томина неделя. Празникът е известен още като Великден на мъртвите, Малък Великден,...