5 начина да привлечем любовта според Фън Шуй

5355
5 начина да привлечем любовта според Фън Шуй
Снимка: Pixabay

Утвърждения, магически ритуали, амулети, фън-шуй - това е богат арсенал от мистични средства, които можете да използвате, за да намерите любовта, която желаете. Въпреки това, нито един от тези методи няма да ви даде осезаеми резултати, ако не спазвате принципите на Закона за привличането. Разберете какво представлява и как да го използвате правилно.

Как да привлечем любовта?

1. Правете заклинания

Магическите заклинания присъстват в много култури от векове. Този популярен мотив се появява в народната традиция на славяните и е постоянна точка на празненствата на Купала. Смята се, че заклинанията могат да ви помогнат да намерите любовта. Направете го в петък, тъй като това е деня, покровителстван от Венера, богинята на любовта.

Дали жена, която държи на материалното, може да обича истински

Винаги материалното е било изкушение за човека. Има жени, които биха дали всичко, за да получат пари, нова кола или апартамент. Това не...

Изключително просто е: имате нужда само от малка червена свещ, която никога досега не е била запалена. Не спирайте да медитирате, докато свещта не изгори напълно.

2. Украсете апартамента отново

Можете да увеличите шансовете си да срещнете любимия човек, като приложите принципите на фън шуй в живота си. Понякога една малка промяна в средата е достатъчна, за да даде на подсъзнанието ви сигнал, че сте готови за нова връзка. Първо организирайте пространството, в което живеете. Отървете се от дрехите, които не носите дълго време, изхвърлете стари сувенири и дрънкулки, които претрупват апартамента.

3. Носете амулета

Магията на амулетите също може да ви помогне да намерите любовта. Например, висулка с руната Гебо, която отговаря за любовната сфера, ще действа мнoгo добре. Руническите символи идват от скандинавската култура и според старите вярвания на скандинавските народи те са имали силата да влияят върху определени аспекти на живота. Те са били поставяни върху оръжия и предмети от ежедневието, за да носят щастие и просперитет.

14 начина да разберете, че сте със сродната си душа

Има хора, с които имате по-дълбока връзка. Независимо дали вярвате в сродната душа, или просто се надявате, че има някой там, който е п...

4. Утвържденията 

Те имат сила, подобна на медитацията - могат напълно да препрограмират ума ви и да променят начина ви на мислене. Тази техника се използва от психолози и терапевти за улесняване на вътрешната трансформация. Утвържденията са под формата на изречение, задължително в сегашно време, за да укрепят вярата ви, че сте в състояние да преодолеете трудностите или да постигнете цел. Пример за потвърждение за привличане на партньор може да бъде: „Готов съм за щастлива и безкористна любов“ или „Отворен съм за нова връзка, пълна с любов, взаимно уважение и разбиране“.

5. Вярвайте

Никога не спирайте да вярвате, че един ден ще срещнете голяма си любов. Това също е основно правило на фън-шуй и без да го спазвате, просто няма как да се сбъдне вашето желание.

Не спирайте да вярвате! Никога!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

7 съвета за разведряване на настроението в мрачен и облачен ден

5 дестинации, където има огромна вероятност да ви оберат

Тази отвара от розмарин ще направи и най-сухата коса блестяща

Тази маска за лице против бръчки с жълтък е истински хит през пролетта

Как се почиства запушена цедка на кафемашина?

Кои са най-известните участници в Първата българска легия?

Каква е била традиционната българска закуска в миналото?

Каква е основната разлика между белка и златка?

Каква е основната разлика между винена и гроздова ракия?

От коя фолклорна област идва правото хоро?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com