5 неща, които жената трябва да знае за мъжа

9140
5 неща, които жената трябва да знае за мъжа
Снимка: iStock/Guliver

Мъжете и жените не могат да живеят един без друг, но от векове те определено не се разбират. Много е просто - ние сме различни, всеки от нас е устроен по свой начин. Разбира се, за да изградите щастлива връзка, е важно да се научите да комуникирате, да разбирате партньора си. По-често мъжете се оплакват, че просто не са в състояние да разберат своите спътници, но в края на краищата жените не разбират напълно особеностите на индивидуалността на избраниците си. За да се сближи с един мъж, една жена определено трябва да знае тези 5 неща за противоположния пол.

1. Щастието е в малките неща

Ето защо мъжете никога не слушат жените

Независимо дали става въпрос за съпруг, брат, колега или приятел - всички познаваме мъж, който е лош слушател на жените. И не, не защот...

Мъжът има нужда от малко, за да се чувства щастлив в даден момент. Това може да бъде любимата му видео игра, гледане на филм, среща с приятели. Всъщност мъжете само външно изглеждат неконтактни, твърди, но за тях е много важно да получат този положителен заряд от емоции, те всъщност имат нежно сърце. Направете на любимия няколко комплимента, благодарете му за приготвената чаша чай и ще видите, че очите му моментално ще засияят. Доста е лесно да зарадвате мъжа.

2. Не смятайте, че всички мъже са еднакви

Разочаровани от връзките, жените често започват да говорят навсякъде, че мъжете са еднакви. Всички те искат интимност, изневеряват и остават егоисти в отношенията. Мъжете също могат да го кажат за жените, разочаровани от партньорката си. Оставете правото на човек да бъде себе си, всички мъже са различни.

3. Семейството е на първо място

Струва си да се знае, че на първо място за мъжа ще бъде майка му и едва след нея ще бъде любимата му жена. По-малките братя и сестри завинаги ще останат деца, на които трябва да помага и защитава. Просто станете част от семейството му и ще се радвате на същото отношение.

Мъжете над 50 са или "джентълмени", или "дядовци"

Когато става дума за мъжете над 50 години, наблюденията казват, че всички те се разделят в две основни категории: "джентълмени" и "дядо...

4. Мъжете са емоционални

Много майки забраняват на момчетата в детството да плачат, да показват отрицателните си емоции и да показват слабост. Това е грешка. Мъжете имат пълното право на емоции и те могат да бъдат не само положителни, но и отрицателни. Никога не казвайте, че мъжете са безчувствени, оставете любимия човек да се отпусне до вас, говорете за възможни обиди или неприятности, случили се през деня. Мнозина умишлено затварят тази тема, за да не ги приемат за слабаци.

5. Мъжете са много лоялни

По правило мъжките приятелства продължават години или дори десетилетия. Приятелите са наблизо, те винаги са готови да помогнат. Влизайки във връзка, мъжът иска същото и от своята жена. За него е важно да знае, че тя е само негова, ако мъжът види лоялност в поведението на спътницата си, той няма да ревнува. Разбира се, вашият спътник знае много добре какво мислят другите мъже за жените, така че те се опитват по всякакъв начин да ги предпазят от подобно отношение.

Опознайте се, стремете се към емоционална, духовна близост, бъдете честни и откровени с партньора си. Това ще помогне за постигане на хармония във връзката.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Вече не е антитенденция: 6 решения от 2000-те, които отново са на мода

Как нещата втора употреба ще ви донесат неприятности в живота?

Кога да признаете любовта си на един мъж и как да го направите без думи?

6 невидими на пръв поглед признака, че сте попаднали в лапите на женкар

Ето какво да направите, за да спре чантата да пада от рамото ви

Това са кралиците на зодиака

Тези двойки зодии остава заедно завинаги

Кои тънкости при печене на скара трябва всеки да прилага

Възглавница за качествен сън: Полезни съвети

Високо напрежение: Това са 4-те най-опасни зодии

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com