5 причини да боядисате косата си, да актуализирате гардероба си и да промените имиджа си

3639
5 причини да боядисате косата си, да актуализирате гардероба си и да промените имиджа си
Снимка: iStock

Експертите в областта на биоенергетиката настоятелно ви препоръчват от време на време да променяте стила си и да трансформирате външния си вид. Това ще е чудесно за вашата аура и късмет.

Защо да променяте визията си?

Значително повишаване на самочувствието. Със сигурност сте почувствали известен прилив на увереност в момента, в който облечете нови дрехи. Същото се случва в онези моменти, когато сменяме прическата си, боядисваме косата си, правим си маникюр. Това се дължи на факта, че в различни дрехи се чувстваме различно. Например във вечерна рокля или в дънки усещането за себе си е коренно различно. Същото важи и за нови или стари дрехи.

Новата прическа или дрехи повишават увереността на тези хора, които обичат модата. Усещат, че са в крак с времето, така че им е удобно и приятно да бъдат в компанията на други хора. Недостатъкът е, че самочувствието бързо изчезва, връщайки се на предишното ниво.

Никога не допускайте тези модни грешки и ще изглеждате винаги стилно, където и да се намирате

Привличане на доброта и оптимизъм. Когато сме уверени в себе си, ние излъчваме положителна енергия. Разбира се, хората забелязват това, така че започват да демонстрират положителните страни на своя характер в отговор. Вие за хората не се променяте с нова прическа или образ като цяло. Само енергията ви се променя.

Отваряне на чакрите. Новата прическа и промяната в стила имат отличен ефект върху опитите за подобряване на вашето биополе. Благодарение на доброто настроение чакрите ви се отварят и енергийните процеси започват да протичат много по-интензивно. Започвате да се уморявате по-малко, а продуктивността расте пред очите ни.

Успехът с противоположния пол също става все по-забележим. Ако харесвате новата си прическа, дрехи или стил като цяло, значи харесвате себе си. Вие излъчвате любов, така че получавате любов и възхищение в замяна.

Прогонване на лошите мисли. Много хора откриват, че когато започнат да носят нови дрехи или да сменят прическата си, или да боядисат косата си в нов цвят, който харесват, това помага в борбата с депресивните мисли. Когато човек харесва външния си вид, мисленето се трансформира, както и мирогледът.

Винаги актуални: не хвърляйте тези дрехи от гардероба си

Полезни съвети за промяна на визията

Бъдете внимателни. Със сигурност ви се е случвало новият стил да не ви харесва, така че самочувствието ви рязко спада и не се повишава. Това се случва, когато поемаме твърде голям риск, радикално променяйки нещо в себе си. Ако резултатът не ви харесва, може много да съжалявате.

Разтегнете удоволствието. Направете една или две промени наведнъж. Например боядисайте косите си. След това, седмица по-късно, актуализирайте гардероба. Месец по-късно подстрижете косата си. Умереността е най-добрият приятел на стабилността. Ако радикално промените всичко наведнъж, тогава може да не получите възможното количество удоволствие. Бързо ще достигнете пик на положителна енергия, след което тя бързо ще изчезне.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Фешън икони: Жените от тези зодии са най-стилните

Защо имаме замъглено зрение сутрин?

Как да пием чай правилно?

5 храни, за които да забравите след тренировка

5 храни, за които да забравите след тренировка

Как се пише: убедително или обедително?

Какво никога НЕ трябва да се казва и прави на гробището

Стихотворение за 19 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 19 април 2024

Таро хороскоп за 19 април 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Фешън икони: Жените от тези зодии са най-стилните
Фешън икони: Жените от тези зодии са най-стилните

Някога чудили ли сте се защо някои хора винаги изглеждат стилни, независимо от повода? Вярвате или не, астрологията може да има нещо общо с това. Днес...