5 признака, които подсказват, че мъжът до вас е токсичен

2758
5 признака, които подсказват, че мъжът до вас е токсичен
Снимка: iStock

Поговорката, че любовта е сляпа е напълно валидна и всеки, който се е влюбвал и нещата не са завършили добре, го знае. Понякога виждаме единствено качествата на дадения човек, когато недостатъците са много повече. И това води съответните последствия след себе си. Как да разпознаете, че партньорът ви е токсичен? Ето 5 знака, които говорят за това.

С него не се чувствате добре – отношението му към вас ви кара да се чувствате пренебрегнати, критикувани, обиждани, предадени и т.н. Нито един от двамата партньори не трябва да бъде потискан по какъвто и да е начин, защото всеки е самостоятелна личност. Не позволявайте на човека да ви манипулира, да ви сравнява с други жени или да ви обижда по друг начин. Това говори зле за него.

6 грешки, заради които жените са нещастни в любовта

Жените са по-емоционални от мъжете. И когато срещнат подходящия партньор, те се оказват едновременно във вълнуваща и стресираща ситуаци...

Не приема „не“ за отговор – трябва да се чувствате себе си във връзката, да не се страхувате да правите нещо, защото другия може да не го хареса или одобри. Не трябва да очаквате критика, а подкрепа и уважение. Разбира се, мъжът до вас трябва да зачита вашите желания. Когато той не приема „не“ за отговор, това говори за неговата ниска стойност. Ако не се съобразява с вас, не зачита мнението и позицията ви, то той не е точният партньор за вас.

Той е скъперник – много е важно да обърнете внимание на начина, по който харчи парите за себе си, за пазаруване, за вас като двойка. Ако е с ниска стойност, той няма да плаща сметки, ще бъде стиснат, а подаръците за вас ще бъдат само мираж. Може дори да се опита да направи сметка и на вашите пари. Този мъж обаче е готов да задоволи всички свои желания.

Какви са приятелите му – един мъж се познава по своите приятели. Вижте какви са те, опознайте ги. Дали са интелигентни личности, които уважават жените или са вятърничеви, такива, които не се интересуват от сериозни връзки, които унижават жените и т.н. Много е вероятно и той самият да бъде такъв. Ако е така, бягайте далеч, този мъж не ви трябва.

Не изпитвате сексуално влечение към него – не се чувствате добре, когато се сетите, че трябва да си легнете с него. Може и да не става въпрос за хигиената му, а за нещо в личността му, което ви отблъсква. Ако това е така, то вашите подсъзнание и интуиция опитват да ви предупредят, че този мъж не е за вас и има ниска стойност. Вслушайте се в себе си.

5 знака, че ви е писано да бъдете заедно

Откриването на сродна душа не е никак лесно. Но често не осъзнаваме, че вече сме открили човека, с който ще споделим живота си. Това с...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com