X
 
 

5-те най-могъщи мафии в света

9378 0
5-те най-могъщи мафии в света
Снимка: Pixabay.com
Те всяват страх далеч извън пределите на собствените си страни. Кои са петте най-силни мафии в света разказва изданието "Локално".

Любопитно е петото място - то е за албанската мафия. Тя има свои клонове по целия свят и сътрудничи с всички организации, които се занимават с наркотрафик. Албанците са най-активни в Европа, но имат присъствие и в целия район от Северна и Южна Америка до Китай, пише сръбското издание "Блиц", цитирано от "Фокус".

Известните личности, които са имали връзки с мафията

Когато чуете думата „мафия“, вероятно си представяте група добре облечени мъже, стрелящи по друга група добре облечени мъже...

Албанската мафия се характеризира със специфичните правила за строга вътрешна дисциплина, йерархичната структура и бракове в клановете, което намалява възможността за разбиване на организацията отвън и увеличава свързаността и солидарността в групата.

Четвъртата позиция е за американските гангстери и улични банди, сред които са и латино бандите, свързани с мексиканските наркокартели, а на трето място са руските престъпни организации.

Кои са двете най-силни мафии в света разберете в Expert.bg!

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 2 потребители
Убити полицаи и голям пожар в Хонолулу (ВИДЕО)
Убити полицаи и голям пожар в Хонолулу (ВИДЕО)

Двама полицаи са били убити при изпълнение на служебния си дълг на остров Оаху, Хонолулу, съобщават CNN и The New York Times. По неофициална информация,...