5-те зодиакални знака с хипохондрични наклонности

5065
5-те зодиакални знака с хипохондрични наклонности
Снимка: https://pixabay.com

Хипохондриците са хора, които се тревожат неоправдано и си въобразяват, че страдат от сериозно заболяване. Благодарение на безкрайната информация в онлайн пространството, тяхната тревожност се засилва и чрез „самодиагностика“ те затвърждават болестното си състояние. Хипохондрията е един вид тревожно разстройство. Астролозите споделят, че има някои знаци от зодиака, които са склонни да развият хипохондрия поради някои от следните присъщи им характеристики. Нека видим кои са тези 5 зодиакални знака с хипохондрични наклонности:

Дева

Пътят на 4 знака на Зодиака ще бъде покрит с рози през пролетта

За да станете победител, трябва да преодолеете препятствията. И ако вярвате в мечтите и положите усилия, можете да стигнете до върха. И...

Девите са определяни като най-големите хипохондрици. Каквото и неразположение да изпитат, дори обикновени спазми, те ще го превърнат в сериозен нелечим проблем. Ще изпаднат в депресия и ще запознат да се самосъжаляват. Те веднага тичат при доктора за преглед и са склонни да си правят медицинска застраховка, тъй като са сигурни, че в бъдеще няма да имат финансовата възможност да излекуват появилия се сериозен проблем.

Риби

Рибите обикновено са по-страхливи и тревожни и когато усетят промяна в тялото си, имунитетът им спада най-вече поради психическата разтревоженост и падат духом. Но пък в същото време се преструват пред близките им, че всичко е наред, за да не ги тревожат, което понякога е грешно, тъй като при реална опасност те се обръщат към медицинска помощ по-късно, отколкото е трябвало.

Рак

Кои са най-романтичните зодии?

Романтиката определено не е за всеки. Има хора, които обичат да правят подобен тип изненади, а има и такива, които никак не харесват то...

Представителите на тази зодия постоянно са в очакване на неприятни събития около тях. Те драматизират изключително много и когато се разболеят смятат, че ще умрат. Обикновено стоят на страна от болните, дори леко настиналите и си носят маски дори и когато го е нямало явлението коронавирус.

Везни

Везните обикновено имат оптимистичен поглед към живота, но започнат ли да се чувстват зле псхически, се отдават на безкрайно самосъжаление и стават същински хипохондрици – очакват болестта да ги застигне всеки момент, а изход от нея няма. Умеят да използват и здравословното си състояние като начин да манипулират и командват близките си, за да получат всичко, което поискат. Определено си просят внимание в такава ситуация на влошено здраве.

Козирог

4-те зодии, които са особено податливи към здравословни проблеми

Могат ли зодиакалният ви знак и датата на раждане да повлияят на здравето ви? Със сигурност не директно. Ако обаче приемем, че астролоз...

Представителите на този зодиакален знак са склонни да развият хипохондрия, тъй като са родени песимисти. При появата на симптоми и заболявания те винаги си мислят най-лошото. Дори след като медицинският екип му потвърди, че няма сериозни поводи за притеснение, те продължават да търсят под вола теле и да искат допълнителни мнения на други специалисти. Втълпяват си, че лекарите не му обръщат достатъчно внимание и не приемат неговия проблем насериозно, поради което могат да сменят безброй болници и лекуващи екипи.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Защо бабите закачат дафинов лист над леглото

Как да пречистите дома си от негативна енергия със сол

Знаете ли каква информация носи всяка цифра от ЕГН-то

Учени: Срещите с приятели ни предпазват от внезапна смърт

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com