5-те зодии, които са известни с лесната си РАЗДРАЗНИТЕЛНОСТ

7957
5-те зодии, които са известни с лесната си РАЗДРАЗНИТЕЛНОСТ
Снимка: iStock/Guliver

Има някои зодиакални знака, които просто не са достатъчно търпеливи, по-нервни са и лесно се обиждат и хващат на чуждите коментари. Те не толерират приказването по неприятни теми или изказването на некомпетентни коментари пред тях, така че съвсем открито заявяват нетърпимостта и раздразнението си. Астролозите отбелязват, че тези характеристики са най-присъщи на 5 зодиакални знака. Нека видим кои са те:

Най-раздразнителните зодии

Скорпион

Скорпионите са твърде мнителни и недоверчиви. Те постоянно очакват най-лошото от хората. Никак не търпят плоски изказвания или самохвалковци. Не толерират и тези, които се опитват да ги командват без такова право. Ако им отвърнете рязко, бъдете готови за сериозно отмъщение.

Дева

Девите не могат да премълчат проблемите си, те постоянно се оплакват. Много са раздразнителни и критични към околните. Имат големи очаквания и ако не се оправдаят, започват сериозно да нервничат. Те няма да премълчат, но критиките им понякога са твърде строги и обиждат човека отсреща.

6-те НАЙ-НАИВНИ ЗОДИИ

Водолей

Представителите на този знак обикновено нямат определени изисквания към околните и приемат всеки такъв, какъвто е. Но определено се дразнят на глуповатите хора, които никога не се изказват на място. Започват да им отговарят пренебрежително и не особено тактично, дори грубовато. Със сигурност, ако сте подразнили Водолея, всички ще разберат. 

Козирог

Козирозите са работохолици по душа. Те постоянно се стремят да се самоусъвършенстват и надграждат. Затова типът хора, от които се дразнят най-много, определено са мързеливите. Те дори не могат да стоят в едно обкръжение с несериозници и безделници, изнервят се само от присъствието им. Друг тип хора, които събуждат раздразнението в тях, са тези, които поставят под въпрос възможностите и постиженията им – непотърсените им мнения и съвети направо влудяват Козирога.

Зодиакалните знаци, които са заклети врагове

Риби

Рибите, колкото и странно да ви звучи, са много лесно раздразнителни. Те изглеждат на пръв поглед изключително търпеливи, мили и разбиращи, но търпението им достига своите граници.

Вие ще усетите, че Рибите изпитват неприязън към вас, защото те просто ще ви изолират – няма да ви потърсят повече и ще избягват да са в контакт с вас. Няма да ви кажат всичко това директно, предпочитат тихомълком да се измъкнат от ситуацията. Обикновено това може да се случи, ако сте направили коментар по техен адрес или сте им казали истината в очите, но те не могат да я приемат и няма да ви простят за което. В такъв случай просто се сбогувайте с приятелските си отношения между вас и представителя на този знак.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Преди да сложите олиото за пържени картофи, сложете това в тигана

Какво се случва с очите ви след 3 часа гледане в екран?

Грешки, които хората правят в живота си и са нещастни

Кога мъжете се връщат при бившите си

6 начина да накарате парфюма си да ухае през целия ден

Имате ли това в кухнята си - тези неща привличат пари

Могат ли лютите чушки да са полезни за организма ни

Чесънът като чудо на природата: Неочакваните ползи за здравето

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 10 май /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 10 май /валутен калкулатор/

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com