5-те зодии, които ще имат любовни ПРОБЛЕМИ през септември

26396
5-те зодии, които ще имат любовни ПРОБЛЕМИ през септември
Снимка: iStock/Guliver

Това са зодиите, които ще трябва да внимават в любовта през септември. Ето какво ще се случи за всяка една от 5-те зодии:

Овен – трябва да внимавате да не нараните чувствата на партньора си с нещо непремислено, което може да кажете. Ако искате да сте с този човек, не се ровете в миналото му и просто бъдеще щастливи знаедно. Ако обаче не успеете да държите езика зад зъбите си, ви чака студент и очужден месец, който просто трябва да изчакате да премине.

Най-големите любовни проблеми на всяка зодия

Любовните проблеми са като мненията - всеки изглежда има много от тях. Мислили сте, че когато най-накрая откриете човек, с когото наист...

Близнаци – трети човек ще се опита да разруши щастието ви. И няма да е човек, от когото ще ревнувате, а близък приятел, който просто завижда на това, което имате. Ще се опита да пусне слухове по ваш адрес, а партньорът ви ще трябва да се справи с тях. Ако има силен характер, проблемите ще са за ден-два, в противен случай цял месец ще трябва да се доказвате и да разбере, че всичко това е лъжа.

Стрелец – допускате много близо до себе си човек, който всъщност не познавате толкова добре. Или си мислите, че познавате, в всъщност крие много неща от вас. През септемрви ще разберете истини за човека до вас, които могат да сложат край на връзката ви. Следващият път бъдете сигурни, че познавате някой, преди да му подарите сърцето си.

Дева – няма как да очаквате да бъдете обичани, когато самите вие не обичате себе си. Имате нужда от обич и нежност, а през септември ще бъдете наранени от поредния човек, който ще си тръгне от живота ви. Макар и да не ви се вярва, причината е в самите вас. Бъдете по-добри хора и преосмислете начина си на поведение. Имате шанс за нова връзка през ноември. Не изпускайте тази възможност.

Козирог – съмнения относно вашия партньор ще ви тормозят през септември. Имате някои осонования да вярвате, че може би ви лъже или има симпатии към друг човек. Твърди доказателства нямате, но интуицията ви ще бъде будна. Може би трябва да видите дали проблемът не е в самите вас, преди да започнете със скандалите.

5 пагубни неща, които могат да убият връзката ви

 ...или по-скоро да я подобрят. Всички са експерти по връзките и обичат да дават съвети на приятелите си. Легендите се носят, хора...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Най-красивите места в Испания

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

7 съвета, които можете да следвате, за да запазите яйцата си свежи дълго време

Как да варим яйцата, за да се белят най-лесно

10 предмета у дома, които пречат на рутера

Studio Grim: Най-иновативното студио за грим в България

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Най-красивите места в Испания
Най-красивите места в Испания

За повечето от нас Испания е морска дестинация с прекрасни плажове и чудни курорти. Но тази страна е истинско съкровище и може да предложи много...