5-те зодии, които ще се оженят през 2020

35883
5-те зодии, които ще се оженят през 2020
Снимка: iStock/Guliver

Пред нас е новата 2020 година - пълна с любов и романтика, която ще даде много познанства и дати. И ако някои знаци на зодиака ще се радват само на романтичния период в живота им, тогава други трябва да се подготвят за по-сериозно събитие - те ще имат сватба. Кой от представителите на Зодиака има такъв късмет?

Научете за зодиите, който ще играят на своята лична сватба, през 2020 година.

5 зодии късметлии, които ще имат сватба през 2020 година

6-те най-щастливи зодии през 2020

Какво ли ще е влиянието на планетите, какво да очакваме в 2020 г? Важно е, да се разбере, че въпреки пълната сила от влиянието на висш...

Близнаци - Ако представител от тази зодия, има вече редовен партньор, с когото е преминал през много изпитания на съдбата, тогава не може да има съмнение, че през 2020 г. е времето за сватба. Близнаците ще решат важна стъпка за себе си - ще сключат брак. И това е правилното решение, защото между Близнаци и тяхната сродна душа има не само физическа, но и духовна близост. Онези, които ще отпразнуват новата 2020 година в статуса на „не брачни отношения“, ще могат да се поправят още през януари. Те ще се срещнат с интересен човек, с когото ще започнат романтична връзка. През есента, когато разберат, че са идеални един за друг, ще затвърдят отношенията си, чрез брак.

Лъв - През 2019 г. този знак е погълнат от работа и финансово благополучие, така че нямаше време да мисли за любовта. С настъпването на годината на Плъха семейното му положение ще се промени, освен това, в нощта на 31 декември до 1 януари. Новата година ще бъде решаваща - Лъвовете, които вече са в отношения, ще предложат на сродна душа ръка и сърце, след което ще намерят не само приятел и верен спътник, но и любовта на целия си живот. За самотните представители на тази зодия, празникът на Нова година също ще даде шанс да намерят сродна душа. Лъвовете ще блестят, привличайки противоположния пол, сред представителите, на които ще бъде тяхната съдба. Именно с него те ще създадат красиво семейство.

Скорпион - Най-накрая тази зодия ще бе готов за сериозна стъпка - да създаде семейство с любовта на живота си. Още през пролетта Скорпионът, сдържан в чувствата, ще се изповядва на своята сродна душа в любовта. Той предлага брак. Бракът може да се осъществи в края на есента. Тържеството ще бъде толкова пленително, че гостите няма да забравят подробностите му дълго време. Тези, които все още не са намерили половинката си, ще могат да направят това на сватбата на приятелите си и буквално няколко месеца след тях. Скорпионите ще се целуват с най-добрия човек в света на собствения си празник на любовта, под виковете на „Горчиво!”

Годишен хороскоп за 2020 година

Най-богатите зодии за 2020 година

Ако сега се питате кои ще са сред Най-богатите зодии за 2020 година, няма да ви бавим. Астролозите вече знаят и посочиха списък от тези...

Стрелец - Годината на Плъха за този знак ще бъде време на любов, следователно този забавен и непредсказуем представител на Зодиака ще изненада всички и на първо място своята сродна душа с неочаквано предложение за сватба в идната година. Колкото и да се е двоумял, Стрелецът ще осъзнае, че неговата сродна душа е била винаги до него. С оригиналност ще предложи ръка и сърце на този, с когото имат дългогодишно приятелство, а в замяна ще получи съгласие. Личният живот на Стрелецът, през 2020 г. ще се развива много бързо, но ще има време да се наслади на много интересни събития.

Риба - Съдбата е непредсказуема и следователно красива, така че през 2020 г. личният живот на зодия Риби ще бъде променлив и пълен с приятни изненади. И ако в началото на годината Риби дори няма да мечтаят за сватба, то през лятото ще мислят за стабилна връзка, която да завърши с брак. Самотните Риби ще намерят истинска любов, а тези, които вече са във връзка, ще почувстват втори полъх на вятъра. Всички тези промени ще доведат до едно - желанието, че любимият човек ще е винаги там и най-вече законно.

Ако не сте намерили зодията си сред късметлиите, не се разстройвайте. В крайна сметка никой не забранява да се спори с астролозите и да създава щастливо семейство, дори да не е в този списък. Освен това 2020 г. ще благоприятства за създаването на силни и дългосрочни съюзи. Основното е да бъдете искрени в чувствата си и да вярвате в най-доброто.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как се пише: заместник министър-председател или заместник-министър-председател?

Това са най-мразените зодии

Колко километра летят щъркелите, за да стигнат до България?

Мравките ще изчезнат завинаги - просто направете това

Лунен календар за април 2024: В кои дни НЕ трябва да харчите пари

Лалетата ще издържат 2 пъти по-дълго, ако сложите това във вазата

Най-добрият ден за миене на прозорци - ще привлечете късмет и пари

Учените правят важно откритие: Дълголетниците са от тази кръвна група

Пием ли по-малко алкохол, когато използваме по-малка чаша

Как къпането ни помага да пестим вода

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com