X
 
 

Годишен хороскоп за 2020 година

51280 1
Годишен хороскоп за 2020 година
Снимка: iStock/Guliver
С излизане от годината на Жълтия земен глиган, завършва 12-годишният астрологичен цикъл. Началото на „новата самсара“ ще започне в 2020 г. - годината на Белия метален плъх.

Какво да очаквате от нея - прочетете в хороскопа за 2020 г. по зодиите в Зодиака:

Годишен хороскоп за Водолей за 2020 г.

Това е година, в която да затвърдите постигнатото и надграждате, но с бавна стъпка. В този смисъл не очаквайте особени събития. Януари ...

Овен 

Почти цяла година Овенът ще има усещане, че непрекъснато се изкачва нагоре. Край на тази трудна разходка няма да има. Овенът ще трябва да стане много полюсен. Той трябва да реши няколко проблема наведнъж в различни области на живота и най-досадното, това го прави едновременно с останалото. За отплата ще получи дар от постоянство и решителност. Много вероятно е да открие талант, за който дори не е подозирал. Не бива да го заглушава или оставя за по-късно. Ще дойде времето и ще бъде благодарен на себе си, че не го пропуснал шанса си.

Телец 

Съставът, отговорността и благоразумието са трите стълба, на които Телецът трябва да разчита, през 2020 г. Да, тези думи важат в пълна сила и за любителите на хай лайфа на живот, удоволствията и забавленията. Повярвайте обаче, ако успеете да се промените, като изпълните срокове и си поставите амбициозни цели, тогава Плъхът няма да ви пощади. От него ще получите благословията на Вселената. Нещо повече, това, което започнете през 2020 г., ще ви храни още дълги години напред.

Близнаци

Годишен хороскоп за Козирог за 2020 г.

Очаква ви година, която ще запомните. Със сигурност няма да ви е скучно и дълго време ще си спомняте приключенията, които ще ви остави ...

Ако миналата година сте били безпристрастни и съсредоточени, върху бизнеса, то през следващата година в живота ви ще дойдат хора с приятелство, любов, нежност. Не бързайте да отворите сърцето си за всички. Погледнете по-отблизо, сред тях със сигурност има някой, който ще промени живота ви. У вас ще се събуди неустоима страст към разточителството: ще искате нови дизайнерски неща, красиви мебели, бижута. Купуването на луксозни дрънкулки ще ви отведе до различно ниво на потребление и ще ви накара да помислите за нови източници на доходи. Така нищо няма да е напразно.

Лъв

Не за това Лъвът работеше толкова години и умножи пари и опит, така че практичният Плъх да не му помогне в бизнеса сега. Той ще даде сила и хора, които ще разширят живота му в посока на нови възможности или нови емоции. Хладнокръвният Лъв също може да се влюби, да загуби глава и да забрави за всичките си задължения. Той ще успее да се събере във времето. Важното е да не щади енергия и средства си. Това ще създаде чувства, които ще помни, през целия си живот.

Дева

Звездите силно препоръчват представители на тази зодия да съберат мислите си и да спрат да бързат. Ако могат трезво да оценят реалните възможности и шанса за бъдещо развитие, тогава всеки „списък с желания“ ще падне в краката им. Девата може коренно да промени имиджа си, да започне ремонт, да смени работата и партньорите си, да се премести в друга държава. Само не отлагайте вземането на решения, в противен случай има шанс да изпаднете в депресия и да загубите вяра, както в себе си, така и в светлото бъдеще. Запомнете: най-доброто време е сега!

Годишен хороскоп за Стрелец за 2020 г.

Годината започва щастливо. През януари ще има какво да научите. Готовността ви да учите и да се развивате сега ще е от решаващо значени...

Везни 

Годината на Жълтия глиган е силно стъпкана от копитата му, така че най-разумното нещо, което може да направите през следващата година, е да се насладите на момента. Всъщност в живота най-накрая всичко е достатъчно за щастие, така че може бавно да създадете план за действие за една година и също да се движите бавно от точка до точка. Вашите аналитични умения и добра интуиция в крайна сметка ще ви доведат до правилния път, дори ако в началото изглежда, че това изобщо не е така. Най-вероятно пътят до него ще ви покаже любим човек.

Скорпион

Трудно е да си представим по-сложен и противоречив съюз от Скорпиона и Плъха, така че се пригответе за факта, че веднага щом покажете своята упоритост и невъзмутимост, небесната покровителка ще ви хвърли на изпитания. Това ще бъде добър тест за сила и ако го запомните, тогава полетете нагоре ще е с комета. Сякаш неизвестна сила ще ви пренесе напред. Най-важното е, че не спирате и не забравяте за отлагането си. Така може да се опитайте да обърнете повече внимание на любимите хора. Именно от тях се захранва творческата енергия, която ще трябва да направите. И не се страхувайте!

Козирог 

Годишен хороскоп за Скорпион за 2020 г.

Новата година започва с истински предизвикателства за вас. Обстоятелствата ще са изненадващи и трудно предвидими. През януари е добре д...

Козирозите не са тези, които са обезкуражени от трудностите, ситуация на предателство още в старта на годината ще извади от удобно състояние, за кратко време. Ще ви трябва изцяло ново преживяване, така че най-доброто, което Козирозите могат да направят в отговор на лошия късмет, е да се поучат. Новите знания ще ги привлекат към различно разбиране на ситуацията. Има и добра новина: в личния живот ще има пълна ажурна - взаимна любов, нежност, силни чувства. Като цяло 2020 г. определено няма да ги забрави. Ще имат достатъчно ярки впечатления.

Водолей

Ако Плъхът се възкачи на трона, тогава Водолеят може да забрави за мира. Покровителката на годината ще постави пречки пред този знак на Зодиака, който ще възприеме като поредното изпитание за силата му. Възможни са конфликти с колеги и финансови затруднения, но по някакъв начин ще успеете да се измъкнете от тях елегантно и красиво. През втората половина на годината ще може да реализирате успешна придобивка, която ще се утрои в бъдеще, дори и сега да изглежда, че всичко така глупаво. И стойте далеч от всякакви хазартни забавления. Няма да може да спрете навреме.

ПЪЛЕН ГОДИШЕН ХОРОСКОП ЗА ЗОДИЯ РИБИ ТУК

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
Последно в Актуално