5 зодиакални знака, които могат да дремят и на крак през деня

995
5 зодиакални знака, които могат да дремят и на крак през деня
Снимка: iStock

Нуждата от здравословен и продължителен сън отдавна е обоснована от науката. Освен това, необичайно горещото лято само засилва значението на следобедната почивка. Тази традиция е често срещана в средиземноморските страни и не само. Има и други причини за тази дрямка по никое време.

Астролозите са убедени, че хората, родени под определени зодии, трябва да спят по-дълго и по-често от другите .

1. Телец (20 април - 20 май)

Телецът е въплъщение на сиеста. Ако могат спокойно да спят на стол в средата на работния ден, те са щастливи. Следобедната дрямка увеличава тяхната производителност, помага им да освежат уменията си за критично и творческо мислене, превръщайки ги в най-добрите хора в офиса.

Целта на Телеца е да направи спането част от ежедневието им. Ако това не е възможно през делничните дни, тогава е задължително да им се даде възможност да спят през деня в почивните дни.

2. Стрелец (22 ноември - 21 декември)

Тъй като Стрелците са склонни да пътуват много, те могат да се чувстват сънливи поради претоварване. Често им се налага да нулират вътрешните си часовници и да се върнат към контролиран график за почивка, а сънят може да помогне за това. Това позволява на Стрелеца да превключва от една часова зона в друга, да коригира деня, който са загубили по време на пътуването, и да възстанови нормалната нощна почивка.

3. Риби (19 февруари - 20 март)

Рибите обикновено хабят много емоции в съня си и затова се нуждаят от повече почивка. Те спят, когато са тъжни, щастливи или отегчени. Често такива хора дори получават вдъхновение от съня. Родените под този знак обичат да подремват в прегръдка с домашен любимец - котка или куче. Тази опция дава на Рибите още повече почивка и често е част от ежедневния ритуал.

4. Овен (21 март - 19 април)

Овенът може да заспи дори при важно събитие. Не ги обвинявайте за това поведение. Само няколко минути сън и те ще се събудят бодри и енергични. Дори шумното парти няма да им попречи да подремват в неподходящи часове. Астролозите предупреждават, че ако познат Овен закъснее за среща или за почивка, знайте, че той просто спи някъде. Но такъв човек ще пристигне активен и весел, тъй като ще получи така необходимата почивка.

5. Рак (21 юни - 22 юли)

Раците, като правило, не спят дълбоко дори през нощта, те дремят. Следователно те се нуждаят от много повече сън през деня. Те са отговорни родители, така че заспиват само когато децата им спят. Те ще се опитат да подремват, когато е възможно, като същевременно остават чувствителни към безпокойството на най-малките. Хората от този знак всъщност никога не могат да спят достатъчно: лягат късно, стават рано и много мислят, вместо да си почиват. Тази причина ги кара да дремят навсякъде, където е възможно, за да поддържат здравето и нервите си.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

10 съвета, които ще ви помогнат да поддържате свеж и приятно ухаещ дом

Съсипват я: 7 неща, които убиват вашата боядисана коса ден след ден

Как се е празнувала Цветница в миналото?

Топ 20 оригинални идеи за декорация на великденските яйца

В какво най-богатите 0,001% в света влагат парите си?

Знаете ли къде се намира остров Гренада

Какво да не правите на Цветница?

Колко на брой са Балеарските острови

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com