5 зодии хронично „засядащи“ в токсични връзки

8984
5 зодии хронично „засядащи“ в токсични връзки
Снимка: iStock/Guliver

Почти всеки в обкръжението си има познат, който непрекъснато „затъва“ в токсични взаимоотношения. Според астролозите в тази закономерност попадат: хора, са представители на определени зодии и самите те се отличават с труден характер.

5 зодии, които хронично „засядат“ в токсичните връзки са:

Овен

Хората, родени под този знак, винаги се стремят към независимост. Те предпочитат да доминират във връзките. Искат да станат опора за любимия човек и са готови да поемат всички отговорности в семейството. Често се оказва, че партньорът им свиква с този ред на нещата и безсрамно го използва. Така, постепенно престава да вижда пълноценната личност у Овена, което в крайна сметка разрушава връзката.

Рак

Това обикновено са песимистични, много емоционални хора, които отчаяно се нуждаят от любов и постоянна подкрепа. Тези черти на характера играят жестока шега с тях. Раците често бъркат истинската любов със симпатия и обич и след това страдат. Те свалят цялата си грижа и обич, върху партньора, очаквайки в замяна безграничната му любов и подкрепа. По този начин, апетитът им само нарастват с времето. За да привлекат вниманието на любим човек и да предизвикат съжаление, Раците драматизират всичко и всички. В крайна сметка партньорът им просто не може да устои на целия този негатив и прекъсва връзката.

Везни

Везните влизат в токсични взаимоотношения поради собствената си наивност и неизкоренима вяра в най-доброто. Представителите на тази зодия се стремят да открият положителни черти дори и при най-нечестните хора. Те се опитват да възпитат добри маниери и да убедят себе си и другите, че излизат с прекрасен човек. Такава, обаче е самоизмама. В крайна сметка, когато най-накрая осъзнаят истината, това се превръща в травма за самите Везни.

Козирог

Представителите на тази зодия се опитват да изглеждат силни и независими, но всъщност са уязвими и беззащитни. Неслучайно много от тях предпочитат самотата. Това, защото любовта ги травмира. Често, не могат да се борят с чувствата си. Козирозите се влюбват в напълно неподходящи хора и остават с тях, надявайки се на най-доброто. Въпреки трудностите във връзката, те продължават да се борят за щастие, докато осъзнаят безполезността на усилията си.

Риби

Представителите на тази зодия се отличават просто с патологичната способност да привличат всякакви манипулатори, които дълго време превземат съзнанието им и ги карат да страдат. Рибите не са в състояние сами да се измъкнат от влиянието на опитния кукловод. За да се случи това се нуждаят от подкрепата на приятели и роднини.

Виж още:

Дневен хороскоп

Седмичен хороскоп

Месечен хороскоп

Годишен хороскоп

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Марулята ще остане свежа по-дълго, ако направите това

Притча за огромния смисъл на трудностите в живота ни

Стихотворение за 24 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 24 април 2024

Таро хороскоп за 24 април 2024

Днес тези три зодии отварят нова страница в живота си

Ето какво трябва да знае всеки стопанин на куче: Могат ли кучетата да ядат домати

Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 24 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 24 април /валутен калкулатор/

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Марулята ще остане свежа по-дълго, ако направите това
Марулята ще остане свежа по-дълго, ако направите това

Листата от маруля са перфектна добавка към много ястия, салати и сандвичи. Единственият недостатък е, че салатата може да загуби своята свежест...