6 подаръка, които да не подаряваме и да не приемаме

28829
6 подаръка, които да не подаряваме и да не приемаме
Снимка: Bob_Dmyt / Pixabay

Всеки един от нас харесва и обича подаръците, особено онези, в които е вложено старание, внимание и желание. Има обаче и такива изненади, които не е препоръчително нито да правите, нито да приемате. Възможно е да ви споходи лоша енергия, ако подарите някои от следните неща или на вас ви ги поднесат.

Подаръците, които не е желателно да подаряваме и приемаме:

• Часовник;

Да, това е един от най-лошите подаръци. С него се отмерва времето и затова се счита, че подобна вещ не бива да влиза в ролята на подарък. Ако някой иска да ви зарадва с желания от вас модел часовник, не забравяйте да му дадете няколко монети в замяна – един вид откупване. Така ще се предпазите от негативна енергия и неприятности в бъдеще.

• Ножици и ножове;

Колкото и големи фенове да сте на ножиците и ножовете, никога не си ги пожелавайте като подарък. В тях също се натрупва негативна енергия и затова е препоръчително сами да си ги купувате, ако имате нужда от подобно пособие за рязане.

В случай, че някой вече ви е купил такъв подарък и няма търпение да ви го поднесе, отново му дайте пари, за да не ви застига лоша енергия.

Идеи за подаръци, с които винаги може да изненадате близките си

• Хавлии и кърпи;

Този подарък също е добре да бъде избягван, тъй като в много традиции бива свързван с плач и тъга. Не е желателно да подарявате на близки хора подобен текстил.

• Огледало;

Това е един от най-мистериозните подаръци. Твърди се, че именно този аксесоар е способен да отнеме младостта и жизнеността на човек, затова и не е желателно да се подарява.

Тези коледни подаръци носят лоша енергия на получателите си

Всеки обича да получава подаръци, но не всеки предмет е подходящ за подарък. Счита се, че някои предмети са с лоша енергия и в никакъв ...

Счита се, че античните огледала носят със себе си най-много отрицателна енергия, затова от тях най-много трябва да се пазим.

• Ръкавици;

През зимата ръкавиците са сред желаните аксесоари – бюджетни, разнообразни модели, сред които можете да избирате, топли и уютни. Те обаче биват свързвани с различни магични ритуали. Счита се, че влияят на човек и са способни да го манипулират.

• Портфейл.

Ако сте решили да подарявате портфейл, помолете човека, който е приготвил изненадата, да постави вътре една монета. Така ще се предпазите от безпаричие в бъдеще.

Не бива обаче да забравяме, че това все пак са поверия. От вас зависи дали ще ги приемете с усмивка или с изненада. Не бива също да забравяме, че ако човек поднася какъвто и да е предмет от сърце и душа, то никоя сила не е в състояние да навреди на този, който го получава!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Малко хора знаят къде се намира Бутан, а още по-малко името на столицата ѝ

Какво задължително се прави на Гергьовден за късмет?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com