6 причини, които правят жената да изглежда лоша в очите на другите

4480
6 причини, които правят жената да изглежда лоша в очите на другите
Снимка: iStock

Причините за развод в днешно време са станали безкрайни, а самите разводи – все по-често влизат в действие. Понякога жените правим импулсивни неща, които не отчитаме като проблем, но за половинката ни всъщност са такъв. Разклащаме стабилността в семейството поради незначителни фактори, което е голяма грешка. 
Не казваме, че задължително сте лоша жена, ако правите някое от долупосочените неща, но ви съветваме да премислите поведението си и да помислите дали вие не сте причината за прекалено честите разправии. Ето кои са признаците:

Не можете да пренебрегнете дребните грешки, които прави половинката ви

Любовта е да обичаш другия такъв, какъвто е. Ако постоянно критикувате любимия относно незначителни детайли в поведението му, то наистина ли го обичате чак толкова? По този начин дори може да му внушите, че не е достатъчно добър за вас. Искате да имате власт над всяко негово действие, решение или мисъл, психолозите твърдят, че това е именно противоположното на обич. Егоистично е да вярвате, че всичко трябва да се случва по вашите предпочитания. Подкрепете партньора си, ако иска да се пребори с някои лоши черти, но без да го обиждате и злепоставяте, подходете по-меко.

Не изразявате директно тъгата си

Не се чувствате добре, нещо ви притеснява, мислите за вече минал спор – покажете го, споделете. Ако криете чувствата си и се сърдите без причина, вашият партньор няма как да прочете мислите ви. Това ще породи само нови спорове и разправии. Бъдете открити и откровени, ще заздравите връзката си, казвайте навреме нещата, които не са ви допаднали при поведението на другия навън например.

Отивате с половинката си дори на мъжките вечери

Всеки има нужда от личното си пространство, дори връзката ви да е дългогодишна. Не задушавайте по този начин партньора си, направете си женска вечер, отидете на спа процедура или гледайте филм – просто го оставете да изживее времето, отредено за него и приятелите му. Това обсебване може да го отегчи много бързо, а и така показвате, че без него сте нищо и сте зависими, а може би и че му нямате доверие?

Винаги искате да спечелите спора

В една здрава и стабилна връзка се правят компромиси постоянно. Недейте да държите винаги на правотата си, защото това може да дотегне на половинката ви и да доведе до неприятни последици. Опитайте се да достигнете до косенсус, който удовлетворява и двама ви. 

Не помагате на партньора си да преодолее лошите дни по-леко

„И това ще мине“ или „Просто приеми реалността“ не са подкрепа от любящ човек. Да, това е истина, но трябва да подходите много по-внимателно и мило с вашия човек, чийто чувства в такъв момент са доста изострени. По този начин дори показвате безразличие към случките в живота му, които не засягат пряко вас. Променете това, защото е сериозен проблем.

Обръщате повече внимание на телефона си, отколкото на него

Социалните медии убиват повечето бракове в днешно време. Затова ако не искате това да се случи и с вас – след работа отделете време само за вас двамата, изключете телефоните и се съсредоточете върху любовта и споделеността. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 2 юни /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 2 юни /валутен калкулатор/

5 основни страха на насилника, които той старателно крие

4 признака, че един мъж просто се чувства добре с вас, но не е влюбен

6 типа жени, които се харесват на смелите мъже

10 фрази, заради които ще бъдете отхвърлени на интервю за работа

Тялото ще каже „благодаря“: Захарен детокс за 10 дни

Никога не ги носете: 4 женствени елемента, които отблъскват мъжете

Влиянието на лунните фази върху любовта, кариерата и финансите

Какви кичури отиват най-много на червена коса?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com