6 причини, поради които брачните халки са по-важни, отколкото предполагате

15126
6 причини, поради които брачните халки са по-важни, отколкото предполагате
Снимка: iStock/Guliver

Един от най-eмоционалните моменти по време на брачната церемония е размяната на брачните халки. Факт е, че някои хора свалят халката още след сватба поради лични съображения - влошено състояние на кожата или работна среда, която не позволява носенето на бижута. Но понякога човек просто избира да не носи халката си и изтъква не толкова съществени причини за това решение. Пръстенът от любимия човек е много по-важен, отколкото си мислите. Ето 6 причини, поради които не трябва да се отказвате от брачната халка.

1. Независимо дали си двата сметка, или не, това е първото нещо, което хората забелязват при срещата им с вас. Често околните правят предположения относно вашата ангажираност към брака въз основа на наличието или отсъствието на халка.

2. Халката ще ви напомня ежедневно, че всяко ваше решение влияе по някакъв начин на вашия съпруг.

От момента, в който казахте „  да“ , всеки аспект от живота ви вече е свързан с вашия брачен партньор. Всичко, което правите, ще повлияе по един или друг начин  на човека до вас. Пръстенът просто ще ви напомня, че каквото и да направите, то ще повлияе на брака ви.

Митовете за брака, в които жените все още вярват

За съжаление жените все още вярват в някои митове, свързани с брака. Ето кои са те. 1.Най-важното е да сключим брак В един момент мом...

3. Пръстенът е символ на уважение към вашия съпруг. Уважението в брака не се измерва само с това, което казваме. Често действията са по-красноречиви от думите. Брачната халка е един от лесните начини да засвидетелствате това уважение, особено ако съпругът ви настоява да я носите и твърди, че това е важно за него. Ако вашият партньор ви помолил да я носите и вие постоянно пренебрегвате молбата му, по този начин демонстрирате неуважение и пренебрежение към чувствата му.

4. Халката е вашата отбранителна линия срещу изневяра. Пръстенът не гарантира 100% защита от изневяра, но определено е вашата отбранителна линия. Фактът, че го носите на ръката си, предава посланието ви към околните: "Омъжена/женен съм. Аз съм верен/ вярна. Бракът ми е важен за мен. " Ако се опитвате да бъдете  "женени под прикритие" и да пазите семейното си положение в тайна, то най-вероятно не зачитате брака си.

5. Халката е видим символ за децата ви, че бракът ви има значение за вас. Ако имате деца, един от най-важните уроци, които можете да им предадете, е как трябва да изглеждат взаимоотношенията между съпрузите. Покажете им красотата на отношенията с партньора ви. Разбира се, халката е само първият знак за вашите чувства.

6. Запомнете, че няма убедителна причина да не носите брачната си халка! Ако партньорът ви отказва да носи пръстена си и изтъква определена причина за решението си, по-добре анализирайте отношенията си с него. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Пес патрул: Най-популярният полицай в Китай е корги (ВИДЕА)

Доверете се на интуицията си: 10 признака, че сте безсрамно използвани

Защо някога трепетликата е била смятана за прокълнато дърво - ще се учудите

Непирятни моменти в офиса, които развалят работния климат

9 симптома на начална депресия - проверете дали ги имате

Защо се посипва сол пред входната врата

Кои птици са в групата на прелетните

Кои са топли и кои студени цветове

Кои планети в Слънчевата система са газови гиганти

Житейски илюзии: 3 токсични нагласи, от които трябва да се отървете преди 30-годишна възраст

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com