6-те най-добри съвместимости между зодиите

16072
6-те най-добри съвместимости между зодиите
Снимка: Istock/Guliver

В любовта някои емоции са необясними, привличането между тотално различни хора – също. Истината е, че химията в любовта е неразгадаема и няма как да знаем какво ни кара да бъдем привлечени към някой човек толкова, че да искаме да сме заедно с него. Ето кои са най-добрите съвместимости между зодиите, които винаги успяват да останат заедно, независимо какво се случва във връзката им.

Телец и Везни: Тази комбинация е изключително успешна в любовта. Телците обичат домашния уют и спокойните вечери у дома. Везните също са много уравновесени и нямат нужда от излизания, големи компании и шумна обстановка. И двете зодии държат на човека до себе си и търсят голямата любов. Не си падат по изневерите, верни са партньорите си и си мечтаят за голямо семейство. Това ги прави чудесна комбинация в любовта!

4-те зодии, които живеят богат живот

Има зодии, които имат късмет в живота, пробивни са, успяват и винаги са на върха. Тези зодии често имат сериозни професии и сериозни до...

Водолей и Стрелец: Любовта между тези две зодии е страстна и изключително интересна. Чувствата между тях пламват много бързо и никога не угасват. Имат бурна връзка и невинаги е лесно да останат заедно, но никой не може да ги раздели. Обичат пътуванията, излизанията вечер и животът на пълни обороти. За тях скуката не е опция и любовта ги държи живи и диви!

Овен и Водолей: Тези две зодии имат изключително интересна връзка. Започва много бавно – първо неангажиращо и изобщо без никакви изгледи за нещо сериозно. След това обаче и двете зодии хлътват до уши и не могат да си представят живота един без друг. Имат общи мечти и цели, работят усърдно, за да ги осъществят и това им дава допълнителна стойност на връзката. Обичат се силно и не дават на никой да застане помежду им.

Лъв и Риби: Изключително успешна комбинация в любовта! Лъвовете си търсят партньор, който да им дава хъс в живота и да имат тяхната енергия, за да постигат мечти и цели заедно. Рибите пък имат нужда от побутване и също се вдъхновяват от Лъвовете. Любовта им е страстна, но и спокойна на моменти, имат много общи черти в характера и това ги сближава още повече. Най-хубавото във връзката между Лъв и Риби е, че просто не могат да живеят един без друг.

Близнаци и Рак: Тези две зодии живеят на ръба на страстта и винаги търсят адреналин във връзката си. Никога не успява да им доскучае, защото обичат да обикалят света заедно, да изживяват нови неща и да трупат спомени. Не бързат със създаването на семейство, но когато моментът дойде, всичко се нарежда като по ноти. Имат много здрави и сплотени семейства, които са тяхната гордост и плод на голямата им любов.

Каква ЛЮБОВ те чака според месеца ти на раждане

Месецът от годината, в който сме родени, никога не е случаен. От това зависи каква зодия сме, какъв характер ще имаме, а и какви ще сме...

Везни и Скорпион: Скорпионите са малко буйни и имат нужда от уравновесен човек, който да им покаже, че и спокойният живот никак не е лош. Точно това, че са пълни противоположности, някак си създава необяснима химия между Везните и Скорпионите. Тяхната любов е като по филмите – има романтика, има скандали, но каквото и да се случи – накрая всичко завършва с дълга целувка и страстна нощ.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Дерматолог разкри дали трябва ли да измиваме косата си два пъти с шампоан

Топ 5 на най-полезните плодове през пролетта (СНИМКИ)

Спрете стареенето: 5 съвета за грижа за косата, които ще ви подмладят с няколко години

Тази притча ще преобърне живота ви

Стихотворение за 26 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 26 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 26 април 2024

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com