6-те вечно недоволни зодии

19706
6-те вечно недоволни зодии
Снимка: iStock

Познавате ли някой, който постоянно се оплаква повече от нормалното количество ежедневни разочарования? Перфекционистите, според астрологията, изглежда намират отрицателен аспект на почти всичко. Разтърсвайки мозъка си, със сигурност можете да се сетите за време, когато нещата са били прекрасни, но някой е намерил причина да се оплаче - от всичко. Днес ще разгледаме 6-те вечно недоволни зодии.

1. Зодия Рак

Раците нямат намерение да се оплакват. Просто понякога вътре в тях се случва толкова много, че е трудно да не го правят. Когато емоциите им станат твърде силни, те трябва да ги извадят. В противен случай резултатите от натрупаното разочарование могат да бъдат катастрофални за тях. Това, че са малко несигурни, също не им помага. Те използват собствените си оплаквания като терапия. Въпреки това, Раците са упорити. Емоциите им са силни, но също и силата на волята им.

8 причини, поради които жените се чувстват неудовлетворени от мъжете

Жените са считани за нежния пол. От тях се очаква да даряват мъжете и децата си с грижи и ласки, но истината е, че и те самите имат нуж...

2. Зодия Скорпион

Скорпионите не искат да се оплакват толкова много. Просто се случва. Умението им да бъдат брутално честни и страстта им са идеалната рецепта за това. Скорпионите са решителни и когато нещо не им върви, те се разстройват от това. Те искат да бъдат лидери и когато нещата излязат извън техния контрол, не могат да го преодолеят.

3. Зодия Стрелец

Стрелецът е малко главоблъсканица. От една страна, те са оптимисти и спонтанни. От друга страна, те казват първото нещо, което им идва на ум, а това се равнява на доста оплаквания. Негативността не им пречи, но понякога изглежда, че нямат спирачка. Ако нещо не е наред, те ще го посочат.

4. Зодия Водолей

Зодиите, които ще плачат от щастие в края на февруари

Последните няколко дни на февруари ще бъдат изпълнени с приятни изненади и успехи за няколко зодии. Това се дължи на благоприятното вли...

Водолей е знак, който бяга от емоционално изразяване. Един от начините, по които правят това, е като се оплакват. Те предпочитат да се оплакват, отколкото да кажат какво наистина се случва в сърцето им. Те също така използват оплакването като начин да изразят своите интелектуални възгледи.

5. Зодия Дева

Девите са синоним на съвършенство. Естествено, те са склонни да намират нещо нередно навсякъде и да се оплакват дори от дребните детайли. Понякога тяхното оплакване може да послужи като градивна критика за хората около тях. Недоволството им се превръща в проблем, в случайте когато Девите го смесят с гордостта и егото си. Е това се случва доста често..

6. Зодия Козирог

Козирогът е една от най-неудобните зодии. Освен лошият им опак характер, който е пословичен, те също така имат навика да са вечно недоволни. Те обичат да сочат с пръст грешките на другите и не се колебаят да го правят със солидна порция мрънкане и оплакване.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 1 май /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 1 май /валутен калкулатор/

Корона на безбрачие: 7 причини, поради които връзката ви завършва с пълно фиаско

Трик, който ще удължи живота на възрастната ви котка

6 неща, които не трябва да купувате, дори и да са на разпродажба

Пречи ли голямата разлика във възрастта във връзката?

Объркват всички: Най-трудните за разбиране зодии

Мит ли е влюбването от пръв поглед?

В коя европейска държава се намира Валония

Може ли да бъдете приятели с бившия си

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com