6-те зодии, за които 2020 е ново начало

92197
6-те зодии, за които 2020 е ново начало
Снимка: iStock/Guliver

Наближава Новата година 2020. Намирането на покровителка за следващата година не е лесна задача. Ако подходите към въпроса с цялата отговорност, може да направите специално впечатление. Такова, за което годината ще ви се отблагодари изцяло, с всички възможни ползи.

Как представители на различни зодии могат да пленят? Научете сега:

5-те женски зодии, по които мъжете ПОЛУДЯВАТ

Всеки представител на зодиака има свои специални трикове как да привлече отсрещния пол. И ако някои умело пленяват мъжете с ефектен вън...

Овен

Не се страхувайте от положителни, необуздани емоции. Забавлявайте се и зареждайте с енергия всички около вас тази нощ. Предприемаческите и социалните хора обичат годината на Плъха. Определено ще оценят желанието да угодите и да заредите с енергия, с искрящ си хумор и неизчерпаем позитивизъм.

Телец

Покровителката на годината оценява вашата последователност и отговорен подход към бизнеса. Позволете си да сте малко по-безразсъдни в новогодишната нощ. Отворени за нови познати, съгласете се за смели дела. С една дума - напуснете зоната на комфорт. Не можете, дори да си представите, какви перспективи ви очакват допълнително.

Близнаци

3-те зодии, които ще чакат бебе през 2020

Има толкова малко време до края на тази година, а добрите новини едва сега започва. Няколко зодии ще могат да се радават на своята първ...

За общителните и неспокойни Близнаци в празнична нощ се препоръчват да бъдат изключително внимателни в общуването с нови приятели. Близнаците, както се казва, трябва да: „филтрират речта си“. Информираност и гъвкавост - това, разбира се, е вашата силна точка, но понякога тя се възприема от мнозина като самонадеяност. Плъхът е по-впечатлен от активните действия.

Рак

В новогодишната нощ 2020 г. за нерешителният и предпазлив Рак е моментът да започнете да предприема решителни стъпки. Обикновено 90% от представителите остават на фантазии. Той е прагматичният и активен, но Плъхът едва ли ще оцени такава пасивност. Значи е време да действа! Не се страхувайте да се отворите, не се страхувайте да вървите към мечтите. Ще успеете!

Лъв

За предстоящия новогодишен празник харизматичният и самовлюбен Лъв има смисъл да закали самообладанието си. Той може да позволи на покровителката на годината Плъх да насочва топката в празничната нощ. Облече най-ярките тоалети, заредете се с добро настроение и просто се насладете на почивката. Всичко това направете, без да се опитвате да държите всичко под контрол.

5-те зодии с нова любов през 2020

През 2020 г. годината на Прасето ще бъде заменена от годината на Плъха, който ще направи някои корекции в живота на много Зодии. Някои ...

Дева

Разумната Дева вече знае как да се държи, за да спечели покровителката на 2020 година. Кроткост, старание, решителност - това са именно качествата, присъщи на Девата, които Плъхът толкова харесва. Единственото, което Девата препоръчва в новогодишната нощ, е да си позволи да бъде по-спокоен в избора на тоалета си и в общуването с другите. За да умилостиви Плъха, добре е да заложи на вкусни деликатеси със сирене, приготвени лично.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

6 "невинни" признака, които карат жената да изглежда зле в очите на мъжа

10 признака на дъщеря, която е зависима от майка си

Това многогодишно цъфтящо растение e богат източник на витамини и минерали

Ядат ли се листата на червеното цвекло?

Как и кога да почистваме преди Великден?

Колко време трябва, за да втаса козунакът?

Яде ли се кората на райската ябълка?

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com