6 урока от перфектната жена - гейшата!

3752
6 урока от перфектната жена - гейшата!
Снимка: iStock/Guliver

В източните традиции любовната връзка е много специално изкуство. Докато двойките в днешното съвремие биха могли да се хвалят със своите любовни умения, не е лошо да научите нещо от гейша. Гейшата е идеална жена. Тя не е проститутка, както си мислят много хора. Нейната философия е, че жената може да решава различни проблеми от всякакво естество, да говори с близките си за дори най-сложните неща, за да ги развълнува и заинтересува наистина. Гейшата бива първо естетически феномен, след това сексуален обект.

Напълно вярвайте, че никоя гейша няма да крещи

 Тя говори тихо, доверително, спокойно, тихо, но всички чуват гласа й. Опитайте се да бъдете като нея и да насочите партньора си към интимен разговор нежно и любезно. Говорете с него тайно, слушайте го внимателно и му покажете, че не сте безразлични към сексуалната си връзка. Хармонията в спалнята започва с емоционално докосване.

Тайните на японките за стройна фигура

Известно е, че японките изглеждат много по-млади от възрастта си и имат стройна фигура. Японците са известни със здравословния си начин...

Кажете не на скуката и навика

Всяка гейша знае, че скуката и навикът са голям враг на удоволствието и секса. За предотвратяването на това, опитайте се да обърнете възможно най-много внимание на любовната игра. Не се страхувайте да разглеждате еротични списания и филми и да намирате пътя към споделеното щастие.

„Сепун“ – Изкуството да докосвате устните си по виртуозен начин

Твърде много е писано за ползите от целувката. Но много двойки забравят, че е било истинско, неописуемо, ярко, чувствено удоволствие в началото на любовната им връзка. Целувка - Това по същество е мост от визуален контакт към физически контакт. Но не става дума за дежурната целувка по бузата, а за същинската целувка – по устните, затворените клепачи, врата.

Синхронизирано дишане

Мъжете обожават тези неща в жените!

За да привлече силния пол, една жена изобщо не е необходимо да има изключителен външен вид. Въпреки това много дами вярват точно в обра...

Изкуството на любовта е като танца. Опитайте се не само да се движите в унисон, но и да опитате да дишате в синхрон с партньора си по време на физически контакт, за създаване на усещането за това, че сте едно цяло.

Чистота на мисълта

Отървете се от всички проблеми, докато разучавате свещеното тайнство на любовта. Ако умът ви се скита някъде другаде, освен в спалнята, зает с ежедневни проблеми, бързо ще станете бездушни и без интерес към интимни преживявания. Представете си, че не правите това у дома в леглото, а на плажа с милиарди звезди над вас.

Използвайте вашите интимни мускули

Жрицата на любовта на Изтока прави следния тест – поставя запалена свещ на главата си и е нужно да докарат един мъж до оргазъм, седнала върху него, използвайки единствено своите интимни мускули. Това е не е лесна "задача", защото не много жени знаят как да контролират тези мускули. Гейшите придобиват това умение чрез следния тип упражнения - всяка сутрин и вечер те свиват и отпускат интимните си мускули около 20-30 пъти. Тази поза може също да увеличи мъжката потентност с 30-40%.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Какви са основните разлики между Северния и Южния полюс

Коя е най-малката държава в Африка

Кой е най-големият полуостров в света?

Предупредиха потребителите на електрически велосипеди за опасности при зареждане

eMAG пуска Hair & Makeup Shop с над 60 000 продукта и асистент за пазаруване за клиенти

Кои великденски ястия са задължителни за празничната трапеза?

Носил го е най-богатият на борда на Титаник: Продадоха златен часовник с история (ВИДЕО)

Ягодите - дразнят ли стомаха или не?

Къде се намира международното летище „Бен Гурион“?

Как да изберем перфектното агнешко месо

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com