6 знака на Зодиака, чиито представители не са свикнали да се лишават

13701
6 знака на Зодиака, чиито представители не са свикнали да се лишават
Снимка: iStock

Родените под тези съзвездия не се измъчват с дълги размисли. Ако искат нещо, те го купуват. От една страна е хубаво, но от друга е опасно. В края на краищата, те могат да задлъжнеят заради скъпо малко нещо.

1. Везни

Везните се опитват да живеят така, сякаш е последната разпродажба в магазин, който затваря. Те винаги са в крак с най-новите тенденции. Те ценят модата, но няма да купят нищо. Везните предпочитат да похарчат повече, но за качествен артикул, който ще запази външния си вид за дълго време и няма да излезе от мода. Въпреки това представителите на знака правят такива „изгодни инвестиции“ твърде често. Въпреки спокойствието и уравновесеността си, Везните се държат неразумно, когато става въпрос за финанси.

Кои 3 зодии са луди по шопинга

2. Риби

Рибите са чувствителни и често преследват удоволствието – новите неща им помагат да получат приятни емоции. Представителите на знака предпочитат да се разсейват от трудностите на живота чрез пазаруване – пазаруването за тях е като терапия. Марс управлява финансовият сектор на Рибите. Ето защо те са ентусиазирани както за своите ценности, така и за притежанията си.

3. Стрелец

Стрелецът е най-мечтателния знак на зодиака. Управлявани от разширителната планета Юпитер, страстните Стрелци обожават да харчат пари за неща, които развиват умствените им способности. Те са безстрашни и няма да се замислят да резервират самостоятелно пътуване или да опитат всички десерти в ресторант Мишлен. Въпреки това, за разлика от други знаци, безопасността винаги е приоритет за Стрелец - те определено няма да похарчат последната си стотинка.

4. Овен

Овните обичат импулсивните разходи. Желанието им да имат това или онова нещо се основава на това, което сега е модерно. Именно това подтиква Овните към прекаляване, защото представителите на знака са склонни да бъркат своите желания и нужди с модните тенденции.

Как пазарува всяка зодия

5. Лъв

Лъвовете обичат да харчат пари за козметични новости и дрехи. Те са по-добри от другите в намирането на щастие в чистия материализъм и притежанието на красиви неща. Представителите на знака вярват, че колкото повече имат, толкова по-уверени ще се чувстват. Това отношение ги кара да харчат щедро пари за себе си. Но Лъвовете не са разпиляни. Те знаят как да боравят с парите, в това им помага Слънцето, техният покровител. Освен това, благодарение на него, Лъвът не забравя да спестява пари за нещо голямо.

6. Близнаци

Импулсивната природа на Близнаците често причинява неразумни разходи. Момичетата от този знак са променливи по природа, така че самите те не могат да предскажат кога отново ще намалят кръглата сума за ново нещо или техника. Всичко се случва спонтанно. Често Близнаците пазаруват, когато им омръзне нещо. Купуват в такива моменти предимно скъпи и ненужни неща. За да не фалират Близнаците, трябва да им се напомни за необходимостта да могат да разграничават основните и второстепенните разходи.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

10 съвета, които ще ви помогнат да поддържате свеж и приятно ухаещ дом

Съсипват я: 7 неща, които убиват вашата боядисана коса ден след ден

Как се е празнувала Цветница в миналото?

Топ 20 оригинални идеи за декорация на великденските яйца

В какво най-богатите 0,001% в света влагат парите си?

Знаете ли къде се намира остров Гренада

Какво да не правите на Цветница?

Колко на брой са Балеарските острови

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com