6 зодии с лоша съвместимост: тези двойки спорят често

27403
6 зодии с лоша съвместимост: тези двойки спорят често
Снимка: iStock/Guliver

Връзката между представители на различни зодии не е толкова проста, колкото може да изглежда на пръв поглед. Понякога самите влюбени не могат да разберат защо вместо хармония и щастие те постоянно се сблъскват с кавги и други трудности. Астролозите идентифицираха 6 двойки, отношенията между които са възможно най-нестабилни.

Овен и Скорпион

Тази двойка има голям потенциал и добри прогнози за бъдещето, но само малцина успяват да го изградят заедно. Овенът и Скорпионът се опитват да доминират в двойката и това, разбира се, не води до нищо добро.

Телец и Стрелец

Никой не може да каже защо тези хора са заедно, тъй като имат съвсем различни цели. Телецът иска да изгради щастливо семейство, да бъде заобиколен от роднини, деца, да планира съвместен живот. Стрелецът мисли само за своето саморазвитие, самореализация и планове за вечерта, защото купоните го привличат. Освен това дори самите елементи на тези знаци са несъвместими помежду си.

Как зодиакалните знаци се сърдят и спорят

Всяка зодия спори по свой начин. И ако знаете техните слабости, можете да излезете като победител от всяка кавга. Овен По правило Ове...

Близнаци и Козирог

Близнаците са генератор на идеи и планове. Той продължава напред, а Козирогът просто не го издържа, защото всичко е премерено и по план, който партньорът не разбира и не приема.

Рак и Водолей

В тази двойка е много ясно проследена пълната несъвместимост на героите. Хората са обединени от обща стихия - Водата, но тя е и изключително нестабилна. Раците обичат да са тъжни, те са много меланхолични, за тях е важно избраникът да ги съжалява, да ги убеждава, постоянно да ги хвали. Водолеят не помни всичко това, свикнал е да живее по логика и да избягва всякакви нестабилни емоции.

Лъв и Риби

Кои са трите най-подходящи зодии за съвместимост?

Винаги сме се чудили кои са най-подходящите зодии за съвместимост помежду си. Е, вече знаем отговора благодарение на сайта yourtango.co...

Отвън подобен съюз може да изглежда успешен и много обещаващ, но всъщност двойката има проблеми. Представителите на тези знаци имат съвсем различни цели в живота и това оставя отпечатък върху връзката им. Лъвовете искат да блестят, да бъдат на върха на славата и да имат сила, те са много погълнати и доста егоистични. Рибите в този момент няма да бъдат с най-приятното впечатление от поведението на партньора. Те ще започнат да размишляват, ще прекарват много време в мисли и съмнения. Освен това всеки от партньорите ще се опита да бъде в центъра на вниманието, защото то е жизненоважно за представителите на тези съзвездия.

Дева и Везни

Визуално такава двойка изглежда щастлива, но не всеки знае какво се случва вътре. Везните непрекъснато се стремят към успех, признание, това първо ще привлече Дева, защото представителите на тези знаци са доста пресметливи. Постепенно напрежението в двойката ще се увеличава. Всеки от партньорите ще иска да докаже своя случай дори и в най-малките подробности, докато твърденията ще бъдат много категорични.

Всички тези астрологични прогнози дават само приблизителна версия за развитието на взаимоотношенията, разбира се, всичко зависи от влюбените и тяхната ежедневна работа върху себе си за общото благо.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

10 съвета, които ще ви помогнат да поддържате свеж и приятно ухаещ дом

Съсипват я: 7 неща, които убиват вашата боядисана коса ден след ден

Как се е празнувала Цветница в миналото?

Топ 20 оригинални идеи за декорация на великденските яйца

В какво най-богатите 0,001% в света влагат парите си?

Знаете ли къде се намира остров Гренада

Какво да не правите на Цветница?

Колко на брой са Балеарските острови

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com