Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

7 начина да скриете изневярата

11 юни 2024, 20:50 часа

Изневярата е едно от най-болезнените преживявания в брака, сериозно предателство. Въпреки това, хората често пресичат границата и създават връзки извън семейството.

Наскоро психолози проведоха серия от проучвания, за да разберат как хората се опитват да скрият поведението, което може да им коства брака. Ето основните моменти.

Peekaboo

Това е най-популярното поведение. Това включва среща с любовник или любовница далеч от дома или работа, на места, където никой не познава предателя. Често човек се интересува къде точно ще прекара деня партньорът, за да не бъде хванат. В същото време той измисля най-правдоподобните причини за отсъствието си.

7-те вида изневяра и притеснителните знаци, по които да ги разпознаете

Контрол на джаджите

„Дигиталните“ доказателства за изневяра могат да привлекат вниманието ви по всяко време. Човек, който е „изневерил“, се опитва да изтрие съобщения от своя смартфон и компютър, той е много бдителен в социалните мрежи и също така моли да не му се обаждате или да пишете съобщения в определени моменти. Вкъщи той често държи мобилния си телефон в безшумен режим.

Опитва се да се държи нормално

Между другото, това не е толкова просто: не променяйте отношението си към постоянния си партньор, не го пренебрегвайте и се дръжте както обикновено.

Проявяване на интерес

Това, между другото, е сигнал за събуждане за много жени. Веднага щом мъжът започне да купува подаръци без причина, общува с необичайна топлота, опитва се да бъде щедър, активен е в леглото, както в началото на връзката, те започват да мислят, че той се опитва да се поправи и да се скрие нещо. Често те са прави.

Неща, които трябва да направите, преди да простите изневяра

Втори смартфон

Опитните веселяци имат два телефона: единият, който винаги е под ръка, този номер е известен на съпругата, децата, шефовете, приятелите, родителите. Вторият номер е само за „паралелни“ връзки.

Между другото, друг модел е желанието да защитят с парола всички смартфони, компютри и други джаджи, така че никой внезапно да не поиска да проверява месинджърите.

Приятел като прикритие

Измамниците често използват приятели. Те казват, че сега спешно трябва да се видят с приятел или приятелка, защото (може да има някаква причина от „съпругът й я напусна“ до „спука гума на магистралата“). В същото време същият този приятел не винаги знае, че вашият партньор има нов романс. Особено лудите хора обикновено представят паралелния си партньор на съпруга или съпругата си - представят ги като колега или стар познат.

Ново хоби

Това е един от аргументите, с които може да оправдаете отсъствието си от дома в обичайното време. Това, разбира се, е опасно: внезапно другата половина изисква да демонстрира резултатите от хобито или иска да се присъедини. Затова срещите често се прикриват като спешно обаждане за работа.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес