7 неща, които хората, живеещи спокойно имат в повече

3197
7 неща, които хората, живеещи спокойно имат в повече
Снимка: iStock/Guliver

Когато живеете спокойно и сте в хармония със себе си е нормално да сте по-щастливи от другите. В тази статия ще разгледаме седем неща, които хората живеещи спокойно имат в повече: 

1. Повече самочувствие и самоуважение

40 фрази, които трябва да изречеш, преди да умреш

Преди да се отпуснем на смъртния си одър, има някои фрази, които наистина трябва да изречем – отбелязва сътрудникът на списание F...

Когато живеете живота си автентично, това изисква да положите усилия наистина да опознаете себе си. Забавно нещо се случва, когато отделите време за това: откривате, че сте прекрасен човек с невероятни таланти, мечти и перспектива. След като се свържете с вроденото си вътрешно великолепие, започвате да се чувствате по-добре за себе си. Когато се чувствате по-добре със себе си, е по-лесно да бъдете щастливи. Така вашата увереност нараства. С нарастването на самочувствието ви ще бъдете по-малко склонни да се компрометирате, като правите нещата само за да накарате другите да се чувстват добре. И резултатът от това е, че ще спечелите самоуважение.

2. Повече уважение от другите

Докато изразявате истината си по-последователно, ще откриете, че хората ще започнат да ви уважават повече. Точно както вие уважавате онези, които постоянно изразяват себе си, независимо от споделената гледна точка, другите ще уважават вашата автентичност. Уважението от най-близките ви хора може да отнеме известно време, тъй като те са свикнали да ги търсите, за да определят вашата истина.

3. По-голяма устойчивост

Справянето с живота става много по-лесно, когато решите да живеете автентично. Вместо да се тревожите за отговорите на другите (и способността ви да ги смекчите), ще се съсредоточите първо върху грижата за себе си и почитането на вашите ценности. С този фокус е много по-лесно да преодолеете каквото и да ви доведе живота.

40 фрази, които трябва да изречеш, преди да умреш

Преди да се отпуснем на смъртния си одър, има някои фрази, които наистина трябва да изречем – отбелязва сътрудникът на списание F...

4. По-обогатяващи взаимоотношения

Когато започнете да бъдете по-себе си във всички ситуации, ще откриете, че отношенията ви се променят. Някои връзки ще приключат, други ще се трансформират и ще цъфтят нови. Съществуващите ви връзки ще се променят, защото ще бъдете себе си, вместо да бъдете това, което другите искат да бъдете. Някои хора ще аплодират вас и способността ви да се изразявате по-последователно. Това са връзките, които ще ви растат и подхранват по начини, които все още не можете да си представите. Докато продължавате смело да бъдете себе си и да се обичате, ще откриете, че новите хора са естествено привлечени от вас. И ще имате възможност да създадете нови поддържащи, подкрепящи взаимоотношения.

5. По-страстен живот

Автентичността е ключът към това да се чувствате по-живи. Когато се опитвате да бъдете такъв, какъвто другите искат да бъдете, вие сте останали да живеете техния живот, а не вашия. Правите това, което те искат от вас, вместо да правите това, което искате. Когато започнете да правите нещата по вашите правила, вие отново ще се почувствате страстни за живота си и ще започнете да живеете към потенциала си.

6. По-малко съжаление по-късно в живота

Къде намира щастието всяка зодия?

Няма съмнение , че щастието е необходимо, за да се живее здравословно и комфортно. Всъщност, щастието намалява риска от сърдечно-съдови...

Едно от невероятните предимства на автентичния живот сега е, че ще имате по-малко съжаления по-късно в живота. Когато живеете по вашите правила няма да изпускате възможности и след време да си задавате въпроса: "Ами ако бях направил онова нещо как ли щях да живея сега?".

7. По-щастлив и по-оптимистичен начин на живот

Вярно е. Постоянно да се чувствате депресирани и негативни е невъзможно, когато живеете живота, който искате и сте спокойни. И вие живеете живота си пълноценно. След като вече знаете предимствата на автентичния живот, все още може да се чудите дали си струва извършването на необходимите промени. Това е добре. За мнозина е трудно да се откажат от живота, който познават. Да се ​​научим да обичаме себе си не винаги е най-лесното нещо, тъй като сме свикнали да поставяме комфорта на другите пред нашия.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Кафявите яйца ще изчезнат от магазините. Защо?

Стихотворение за 20 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 20 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 20 април 2024

Митове и истини: Прави ли ни кафето зависими?

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Най-красивите места в Испания

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Кафявите яйца ще изчезнат от магазините. Защо?
Кафявите яйца ще изчезнат от магазините. Защо?

След няколко години потребителите в Германия може би вече няма да могат да избират между кафяви и бели яйца. "Днес вече виждаме все по-малко кафяви...