7 предмета, които носят късмет в дома

18947
7 предмета, които носят късмет в дома
Снимка: iStock/Guliver

Всички искаме домът ни да е пълен с хармония, щастие и късмет. Затова понякога и самите ние трябва да се погрижим за енергията у дома. Ето какво можете да направите, за да донесете късмет и уют в дома си.

1. Свежи цветя – свежите цветя носят символа на нов живот, на пролет, на щастие и ведрина. Винаги се опитвайте да имате свежи цветя във ваза някъде в дома си, за да заредите стаята с положителна енергия.

Какво се случва с тялото ни, когато заспим в 22:00 ч.

Ранното лягане е немислимо за много хора – ангажименти, деца, работа до късно или желанието за малко време насаме вечер преди ляг...

2. Прозрачни пердета – не слагайте тежки и плътни завеси в дома си. Смята се, че така задържате слънчевата светлина и добрата енергия далеч от членовете на семейството ви. Тъмните завеси пазят лошото вътре и не позволяват на светлината на озари дома ви. Винаги избирайте леки и ефирни пердета, с които у дома ви винаги да е светло и приветливо.

3. Кръгли предмети – винаги се старайте у дома да имате повече кръгли и обли предмети, които според фън шуй подобряват потока на енергията. Можете да сложите кръгли огледала, гоблени, кръгла масичка за кафе и какво ли още не.

4. Големи огледала – големите огледала се смята, че отразяват положителната енергия и я увеличават многократно. Когато огледалата у дома са малки, се смята, че само изсмукват енергия и нямат силата да върнат обратно светлината.

5. Празен коридор – не претрупвайте коридора си с вещи като обувки например. Мръсните обувки носят в себе си негативна енергия, събирана на всяка крачка из улиците. Затова винаги дръжте коридора си чист, без висящи палта или разхвърляни обувки. Освен това антрето е входът на вашия дом, а от там влиза най-много енергия, която не бива да се „замърсява“ с нищо.

7 предмета, които Ванга е съветвала да НЕ подаряваме

Всички знаем силата на Баба Ванга и това колко верни са били предсказанията ѝ. Трябва да се вслушваме в мъдростта ѝ и да не забравяме к...

6. Фигурка на слонче – знаем, че слонът символизира късмет, щастие и благополучие. Винаги дръжте поне една фигурка на слонче в дома си, която винаги трябва да е обърната с гръб към вратата на помещението.

7. Подкова – подковите носят късмет, всеки знае това! Непременно намерете декоративна такава, която е добре да закачите на входната врата и то от външната страна. Това ще ви предпази от зли сили и негативна енергия.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Най-красивите места в Испания

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com