7 причини, поради които приятелите му искат да спят с мен

6447
7 причини, поради които приятелите му искат да спят с мен
Снимка: iStock/Guliver

Обърнете внимание, дами! Вероятно сте забелязали, повишеното внимание, което получавате от приятелите на вашето момче. Често, вие сте единственото момиче в мъжката компания и всички погледи са вперени във вас. Ето какво казват жени, които са попадали в такава ситуация. Направете своите изводи и се поучете от дадените примери.

 

1. Чувстват се по-уверени, когато говорят с теб. Имаш умението на добър слушател и винаги се съгласяваш с налудничавите им идеи. Понякога не одобряваш думите и постъпките на приятеля си , но винаги подкрепяш приятелите му и това им харесва. Твоето одобрение те изкачва в стълбицата на приятелското внимание.

 

2. Винаги ги гледаш в очите. Зрителният контакт е изключително важен при разговор. За съжаление, някои мъже го приемат като акт на интимност и си представят как преминават границата на приятелски разговор.

 

Жените искат секс не по-малко от мъжете

Разработчиците на приложението Kindara за контрол на репродуктивната функция са провели допитване, за да изяснят съответстват ли на дей...

3. Смееш се и на най-глупавите им шеги. Не, шегите на приятеля ти вече не са толкова забавни, но приятелите му са върха в това отношение. Когато се смееш на всяка шега, ги караш да се чувстват уверени.

 

4. Никога не ги съдиш. А това е главното, което ги привлича. Всеки прави грешки, а това да има някой, който размахва пръст за неудобрение, е доста подтискащо. В твое лице приятелите му виждат жената, когато винаги би ги подкрепила.

 

5. Харесват свободното ти мислене. Всички са уморени от скучните си животи, в които не се случва нищо. Ти винаги успяваш да внесеш свеж полъх в разговора с някоя нова идея. Разведряваш обстановката и им се харесваш все повече с всеки изминал ден.

Неговата тайна РОМАНТИЧНА фантазия според зодията

Дори мъжете понякога се притесняват да говорят за фантазиите си. Но изпълняването им, гарантирано завладява мъжкото съзнание. Вижте тай...

 

6. Не ги отхвърляш. Когато се опитат да се доближат до теб или да те докоснат, не се отдръпваш и близостта им ти е приятна. За теб приятелска прегръдка, а за тях?

 

7. Винаги изглеждаш невероятно. Или доста привлекателно. И не, не го правиш за тях, а за себе си. Изпращаш скрити знаци с външния си вид, които не се приемат, както трябва. Приятелите му го пречупват през своята призма, която поражда скритото им желание.


Е, дами, оглеждайте се за скрити погледи и невинни докосвания. За съжаление, действителността не винаги е такава, каквато бихме искали.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как да излезем от Великия пост, без да навредим на здравето си: 10 правила

Какво се прави в църквата на Цветница?

Дерматолог разкри дали трябва ли да измиваме косата си два пъти с шампоан

Топ 5 на най-полезните плодове през пролетта (СНИМКИ)

Спрете стареенето: 5 съвета за грижа за косата, които ще ви подмладят с няколко години

Тази притча ще преобърне живота ви

Стихотворение за 26 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 26 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 26 април 2024

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com