7-те неща, за които хаосът в къщата на любимия ви говори

1987
7-те неща, за които хаосът в къщата на любимия ви говори
Снимка: iStock/Guliver

Нека да поговорим за неща, които можете да научите, като посетите дома на любимия си.

Представете си ситуацията: идвате в къщата на вашия любим за първи път и виждате, о, ужас, мръсни подове, неоправено легло, смачкано спално бельо, ръжда по водопроводната инсталация, разпръснати неща и прах, лежащ на пластове по мебелите.

За вас това е чудесна възможност да видите слабостите на личността на вашия избраник.

1. Инфантилизъм

Нещата, разпръснати из апартамента, могат да показват, че вашият любим е незрял тип личност, в който психо-емоционалните черти на детето не са изчезнали с възрастта. Той все още има детско възприемане на света, изразени детски черти. Трудно е да се изградят качествени отношения с такъв мъж, защото той все още не е дораснал до тях.

2. Повишена тревожност

Такива усещания постоянно придружават човек, който живее в хаос. Често изпитва чувство на безпомощност, смята, че не може да се справи с трудностите. Енергийният хаос в апартамента разрушава адекватното самочувствие. Човек започва да се движи в порочен кръг, реакцията му на всички събития става предвидима.

Мъж тиранин: С какво този човек привлича жените?

3. Работохолизъм

Това е една от формите на пристрастяване, а именно бягство от реалността чрез фиксация в работата. В този случай разстройството се формира естествено, поради честото отсъствие на човек. Бягството към работата от ежедневието често се свързва с невъзможността да изпитате обичайните радости от живота, невъзможността да си осигурите комфорта на дома.

4. Дезорганизация

Този човек не може да се организира нито в домакинската работа, нито в работата, нито във взаимоотношенията. Неумение да управлява времето си, липса на рационалност в мислите - това са основните му характеристики. Такива мъже се характеризират с ирационално мислене, което пречи на обективното и адекватно възприемане на заобикалящата ги реалност.

5. Лоши обноски

Такъв човек просто не мисли за последствията от действията си както в къщата, така и извън нея. И всичко е заради дълбоко съмнение в себе си. В главата му, както и в къщата, има купчина мисли, преживявания, емоции, непреработени конфликти, спомени, хора, които не може да забрави, и обиди. С такива мъже трудно се общува. Често те се превръщат в тирани и емоционално се подиграват на своите „жертви“.

5 съвета за съблазняване на мъж, които не работят

6. Склонност към депресия

Апатията, мързелът, нежеланието да се прави нещо, липсата на различни контакти, затварянето в себе си са верните спътници на човек, склонен към самоунищожение. Разпилените вещи затварят духовната му празнота. Организмът му е преуморен, няма сили за нищо. Той се чувства ненужен, излишен и безполезен.

7. Страх от бъдещето

Желанието да трупате неща от миналото, докато създавате бъркотия, показва страх от новото и непознатото. Човек също изпитва страх от провал, да бъде обвинен в некомпетентност, да бъде по-лош от другите. Той обича да отлага нещата за по-късно. Струва му се, че пространството, в което се намира, е безопасно, а всичко останало е опасно.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Това са най-мразените зодии

Колко километра летят щъркелите, за да стигнат до България?

Мравките ще изчезнат завинаги - просто направете това

Лунен календар за април 2024: В кои дни НЕ трябва да харчите пари

Лалетата ще издържат 2 пъти по-дълго, ако сложите това във вазата

Най-добрият ден за миене на прозорци - ще привлечете късмет и пари

Учените правят важно откритие: Дълголетниците са от тази кръвна група

Пием ли по-малко алкохол, когато използваме по-малка чаша

Как къпането ни помага да пестим вода

Няколко причини, поради които котките "месят" с лапите си

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com