7-те зодии, които често изпадат в депресивни състояния

4859
Снимки: iStock

Депресивните състояние никак не са приятни, но понякога са неизбежни. Силният стрес, физическата и психическата умора, както и други фактори, могат да доведат именно до тях. Щастливци са онези, които гледат непрекъснато положително на живота и не познават депресията. Следващите 7 зодии обаче не са сред тях и те често изпадат в депресивни състояния.

Любовен хороскоп за уикенда (23-24 октомври)

Риби – емоционален знак, за който депресията е нещо типично. Имат много страхове, които понякога ги завладяват. Депресията ги кара да стават по-умислени, тъжни, да се крият от хората и да се затварят в себе си. Обикновено тогава четат книга, гледат филми или слушат музика. Най-малкото нещо може да ги натъжи и депресира.

Стрелец – те са свикнали на трудности и се борят докрай винаги. Обичат предизвикателствата, не се предават лесно, но понякога и на тях им идва в повече. Има моменти, в които депресията ги завладява. Тогава обичат да са сами, докато не се оправят. Понякога им трябва доста време да се изправят отново на крака. Обикновено потъват в мисли за това колко е безсмислен животът.

Рак – прекалено емоционални, което често води до депресивни състояния. Всеки би разбрал, когато са изпаднали в такова, дори и те самите си казват. Личи им отдалеч. Имат нужда от помощта на приятелите си, за да успеят да се уравновесят отново.

Близнаци – те имат букет от настроения, които се сменят непрекъснато. Макар депресията да не е характерна за тях, тя също спада към тези настроения и състояния. Човек никога не знае какво се върти в главата на един Близнак, той самият не казва. Те не споделят чувствата си, затварят се в себе си, докато не им мине. Емоциите ги връхлитат като ураган, който просто оставят да мине край тях.

Козирог – те са много упорити. Докато нещо не стане така, както го искат, не се спират. Понякога след яда ги завладява и депресия, ако не са успели да постигат онова, което искат. Усещат, че егото и достойнството им са накърнени. Наляга ги негативно мислене, което ги кара да си представят всякакви лоши сценарии за живота. Хубавото е, че това минава бързо при него и после отново става разумен и съсредоточен върху важни неща в живота си.

Телец – много са амбициозни и когато плановете им не се реализират, това просто ги смазва. Обикновено се радват на живота и са в пълна хармония със себе си, докато дойде момент, в който срещнат провал. Тогава изпадат в депресивно състояние. Когато отмине, успяват пак да стъпят на краката си и да продължат да изпълняват ангажиментите си.

Скорпион – може и да изглеждат като студени хора, но те са чувствителни и емоциите в тях често са противоречиви. Това води до депресия, особено ако тя е предшествана от лъжа, предателство, раздяла или неуспех. Имат нужда от време, за да си стъпят отново на краката.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как да се държим с мъж който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Малко хора знаят къде се намира Бутан, а още по-малко името на столицата ѝ

Какво задължително се прави на Гергьовден за късмет?

Какво се дава на лазарките по традиция?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com