7-те зодии с вълшебна НОВИНА до Коледа

17682
7-те зодии с вълшебна НОВИНА до Коледа
Снимка: iStock/Guliver

Коледа е толкова близо, а има още толкова неща, които могат да се случат в живота ни! Някои зодии могат да очакват вълнуващи новини, които могат да променят живота им или просто искрено да ги зарадват. Ето кои са те и какво ги чака:

Овен: Овните ще имат една много вълшебна и истинска Коледа, за която дори и не подозират. Вълшебствата ще започнат да се случват малко, по малко и точно на най-светлият празник от годината ще научат вълнуваща новина, а именно че ще стават родители! Честито, Овни, вие сте истински късметлии!

3-те най-красиви жени според зодията

Има жени, които могат да пленяват само с красотата си, без дори да си мръднат пръста. Те излъчват особен чар, движат се грациозно, крас...

Рак: Раците се надяват на много промени в личен план и то възможно най-скоро. За тяхно щастие това ще се случи още преди Коледа. Голямата новина за Раците, която са радост споделяме с тях, е че ще започнат нова връзка, за която дори и не са си мечтали. Ще бъде истинска, романтична и възможно най-хубавата, която са имали досега.

Лъв: Лъвовете могат да се надяват на много чудеса до Коледа. Най-хубавото от всички, което ще им се случи, идва съвсем скоро. Много близък техен роднина, приятел или дори любим човек ще се завърне неочаквано в България от чужбина, точно по Коледа! Връщането ще е за постоянно, което е още по-голямата изненада за Лъвовете.

Везни: Везните ги очаква приятна изненада по коледните празници. Засега те нищо не подозират, но някой много близък човек им е подготвил огромен подарък. Нещо, за което си мечтаят отдавна, но така и не са имали средства, за да си закупят сами. Големи късметлии са Везните с хора, които ги обичат толкова много и мислят за тях.

Скорпион: Коледа ще бъде вълшебна за всички Скорпиони! Най-вълнуващите събития ще се случат в личен план, разбира се, всички те ще са свързани с любовта. Точно в коледната сутрин, когато отварят подаръците с любимия човек, ще получат предложение за брак. Честито! Очаква ви много вълнуваща 2021 година със сватба и куп други изненади...

6 начина да предпазите любовта си от зли очи

Много хора не вярват, че лошите мисли на другите могат да навредят на любовта им и изобщо на нещо, свързано с личния им живот. Има обач...

Козирог: Козирозите ще имат много интересна новина, която ще направи празниците им още по-вълшебни. Новината е свързана с работата им – ще бъдат повишени! Работата им през годината не е останала незабелязана и ще получат както по-голяма заплата, така и повече доверие да се справят сами с много от задълженията, които им предстоят.

Водолей: Водолеите ще научат нещо много вълнуващо, свързано с тях и любимият им човек. Той ще се опита да им направи голяма изненада като ги покани да живеят заедно или да се сгодят... много зависи на какъв етап от връзката си са! Каквото и да ви чака – трябва да знаете, че човекът до вас наистина ви обича много и държи на връзката си с вас. Ще бъдете много щастливи заедно!

 

 

Бебе и любовна приказка за 4 от зодиите през 2021 г.

Новата година, която съвсем скоро ще е тук, ни е подготвила интересни преживявания и събития, които ще променят живота на много от зоди...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Шампионът на кухнята: Домашно пържено кюфте, зверска рецепта за оправни домакини

Кафявите яйца ще изчезнат от магазините. Защо?

Стихотворение за 20 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 20 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 20 април 2024

Митове и истини: Прави ли ни кафето зависими?

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com