7 вида партньори, с които е по-добре да не започвате връзка (част I)

878
7 вида партньори, с които е по-добре да не започвате връзка (част I)
Снимка: iStock/Guliver

Емоционалното привличане не е причина да дадете на сърцето си зелна светлина, дори ако партньорът ви изглежда като истинско чудо. В тази статия ще ви разкажем за 7 вида партньори, с които е по-добре да не започвате връзка. 

1. Вечното дете

3-те най-чести лъжи, които мъжете и жените изричат

Всяка двойка апелира към честност във връзката си това е едно от най-важните условия, за да може и двамата във връзката да са щастливи....

Такива хора не са готови за реалния живот с всичките му трудности и проблеми. Те прекалено ценят свободата си. Работа, отговорност, преместване - всичко е трудно. Деца, ново ниво на взаимоотношения? Защо толкова бързо! Те не искат да се променят, да инвестират в нещо полезно, да се грижат за близките. Дори не чакайте от тях подобни действия. Те или се бунтуват срещу системата, или са зависими финансово от близките си, компенсирайки ежедневната си неспособност. Решете сами, колко близо е ролята на родител за вас, готови ли сте да разчитате само на себе си, прощавайки капризите и непостоянството у партньора си?

2. Заклет перфекционист

Установяването на връзка с него е опасно за психиката. Пригответе се за цялостен опис на вашите собствени навици и желания. Защо да ядете месо на закуска, когато може да си направите смути? Защо ризата ви не съвпада с тона на чорапите ви? Как да не ходите на фитнес всяка вечер? Колко още ще работите в непредставителна позиция? Проблемът с перфекционистите е в щателното им желание да държат всичко под контрол и да променят всичко за себе си. Между другото, те самите не искат да се променят. 

3. Деструктивист

От кои жени бягат мъжете?

Ако искате да задържите един мъж по-дълго до себе си, трябва да правите едно просто нещо – да му се възхищавате. Истината е, че к...

Отначало създава впечатление на нежен и уязвим ангел, чийто живот е бил несправедлив към него. И все пак, зад целия този чар и престорена „доброта“ се крие истинският Отело, манипулатор и тиранин. Целта на такива хора е да хванат партньор на куката и да управляват неограничено, задоволявайки техните амбиции и инстинктивен порив към насилие. За да не попаднат в капан, помнете: деструктивните хора трудно потискат ревността. Те често бързат с нещата, налагат своята помощ и визия за ситуацията, а също така мразят да признават грешки. Чувството за вина не е характерно за тях.

4. Зависими

Всички разбират, че не си струва да започнете връзка с алкохолици или зависими от хазарта (за третото и дума да не става). Пристрастяването обаче може да приеме различни форми. Например - прекомерна привързаност към диетите, работохолизъм, пристрастяване към любовта, мания за спортни постижения или общуване в социалните мрежи. Основният недостатък на такива партньори е, че те са толкова зависими от своите зависимости, че без „доза“ изпадат в депресия, държат се агресивно. И така, има ли смисъл да казваме колко трудно е да живееш с тях, когато не можеш да се довериш на нищо?

Следва продължение…

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Стихотворение за 19 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 19 април 2024

Таро хороскоп за 19 април 2024

Стъпки в пясъка: Притча, която всеки християнин трябва да прочете

Да имате приятелка от тези зодии е истински дар

Какво е сомнилоквия и колко хора са засегнати от този феномен?

Как се наричат нишките в банана и напълно безопасни ли са за здравето ни

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 19 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 19 април /валутен калкулатор/

Скрити лимонки: Това са наистина най-сексуалните зодии

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно